Ελένη Γερασιμίδου: Τα καρφιά για τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Ιωάννα Μαλέσκου

Must Read

Ο τραγικός θάνατος του Πάνου Nάτση έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο. για το θλιβερό αυτό συμβάν μίλησε η Ελένη Γερασιμίδου στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» εκφράζοντας την βαθιά της θλίψη.

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για τον θάνατο του Πάνου Νάτση. Είχαμε συναντηθεί, είχαμε κάνει δυο πρόβες μαζί όταν ήταν να παίξω και εγώ στις Σέρρες. Δεν τον ξαναείδα αλλά πραγματικά λυπήθηκα πάρα πολύ. Σαν να ήταν παιδί μου».

Όσον αφορά την απόφαση να μην συμμετέχει η Ελένη Γερασιμίδου στην σειρά που σκηνοθετεί ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο γνωστός ηθοποιός ισχυρίστηκε πως ενώ και οι δύο μεριές θέλανε να συνεργαστούν στο τέλος κάπου χάλασε η συμφωνία.

https://www.youtube.com/watch?v=7uqY50dfRls

Τις δηλώσεις αυτές κλήθηκε να σχολιάσει η αγαπημένη ηθοποιός τονίζοντας πως δεν την κάλυψε η απάντηση του συναδέλφου της.

«Η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης, για το τέλος της συνεργασίας μας, όχι δεν με κάλυψε. Με παίνεψε πολύ, είπε τα καλύτερα και τον ευχαριστώ πολύ. Και γω πιστεύω ότι είναι πολύ άξιος και με πολύ μεγάλη χαρά είχα δεχθεί. Διάβασα το σενάριο, του απάντησα γραπτώς με μέιλ. Εντάξει, να είναι καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την τηλεοπτική κόντρα που είχε ο Τάσος Χαλκιάς με την Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε πως: «Θεωρώ ότι πολλές εκπομπές δεν ξέρουν. Δεν έχω τίποτα με την κοπέλα, ούτε την ξέρω. Έναν συνάδελφο μου σπουδαίο, όπως είναι ο Τάσος Χαλκιάς, τον προσβάλλουν. Γιατί τον προσέβαλε. Και ξαναλέω πως δεν την κρίνω, δεν έχω τίποτα μαζί της, κρίνω όμως την όλη ιστορία. Οι έξυπνοι άνθρωποι δεν προβάλλουν εξυπνάδα. Ή είσαι έξυπνος ή δεν είσαι. Εγώ δεν θα πήγαινα καλεσμένη σε αυτή την εκπομπή»

Στην συνέχεια σχολίασε τις δηλώσεις του Χρήστου Λούλη οι οποίες μάλιστα προκάλεσαν και αντιδράσεις.

«Ο Χρήστος Λούλης έχει πει και κάτι άλλο που με πλήγωσε, αν και τον εκτιμώ σαν ηθοποιό: Να κλείσουν τα μικρά θέατρα. Με τι σκεπτικό; Αγαπητέ Χρήστο Λούλη, τα μικρά θέατρα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν και δεν βλάπτουν κανέναν και δεν τρώνε το ψωμί κανενός», τόνισε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This