Ελένη Φιλίνη: «Σύζυγος βραβευμένου σκηνοθέτη με παρενόχλησε σεξουαλικά»

«Άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά, τα πόδια»

Must Read

Η Ελένη Φιλίνη είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πώς είχε πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από εργοδότη της, όταν εκείνη εργαζόταν σε βιοτεχνία ρούχων, αλλά και από γνωστό κωμικό, ο οποίος  κατά τη διάρκεια της παράστασης βρήκε την ευκαιρία και, όπως είπε και η ίδια χαρακτηριστικά, άρπαξε το στήθος της και της το έστριψε.

Για τις απρεπείς συμπεριφορές που Έχει δεχθεί κατά καιρούς μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Πρωινό» και αποκάλυψε ακόμη μία τραυματική εμπειρία που έζησε από τη σύζυγο πολύ γνωστού σκηνοθέτη.

«Μου έχει τύχει με έναν πολύ σπουδαίο σκηνοθέτη με βραβεία στη Θεσσαλονίκη, πρέπει να ήταν το 1983. Με καλούν στο σπίτι με τη γυναίκα του και καθόμαστε, όπως καθόμαστε εμείς και μιλάγαμε για τις δουλειές. Ξαφνικά αρχίζει και με πλησιάζει η γυναίκα του, με πλησιάζει… με πλησιάζει… και τί ωραίο κορίτσι είσαι εσύ, και με χαϊδεύει. Κόλλησε δίπλα μου. Αυτός ήταν απέναντι και αυτή από την άκρη του καναπέ κόλλησε. Άρχισε να μου χαϊδεύει τα μαλλιά, τα πόδια.

Λέω πέρασε η ώρα, θα μιλήσουμε. Με είχαν πάρει 5-6 φορές τηλέφωνο, δεν απάντησα ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/watch?v=P-_NePWx0cw

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This