Σκορδά σε Ελένη Φιλλίνη: «Εσύ γιατί συνεχίζεις τώρα αυτή την κουβέντα;» – Γύρισε το μάτι της ηθοποιού

Must Read

Στην εκπομπή «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη Ελένη Φιλίνη και αφού αποκάλυψε ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από σύζυγο βραβευμένο σκηνοθέτη στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Παύλο Χαϊκάλη, με τον οποίον συμπρωταγωνιστούσε φέτος μαζί στην παράσταση Νίκοτιτανικός.

Αφορμή στάθηκε μία παλαιότερη δήλωση που είχε κάνει η ηθοποιός για τον συνάδελφό της υποστηρίζοντας πως είναι εξαίρετος στη δουλειά του!

«Δε θα μιλήσω εγώ εκ μέρους του Παύλου. Μην τρελαθούμε κιόλας. Απλώς εγώ τον ξέρω γιατί ήμασταν συμμαθητές στη σχολή, δουλέψαμε μετά μαζί. Να σου πω κάτι πολύ απλό; Ο Παύλος δεν διώκεται για κάτι, μην τρελαθούμε κιόλας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντάει: «Εγώ ήμουν ο πρώτος που βγήκε και είπε πως αν ακούστηκε και μία συγγνώμη για όλο αυτό, ακούστηκε και από τον Παύλο. Βέβαια μετά το άλλαξε αλλά τέλος πάντων»

«Δεν το άλλαξε γι’ αυτό. Το άλλαξε για άλλο θέμα. Ας μιλήσει ο Παύλος γι’ αυτά. Πρόσεξε τι σου λέω. Έχει γίνει το τεράστιο μπέρδεμα και δεν θέλω να το λύσω εγώ. Μπορεί να μιλήσει ο ίδιος. Το συγγνώμη που είπε ισχύει. Το άλλο που είπε είναι για άλλο θέμα. Μπορείς να μιλήσεις γι’ αυτό και να μάθετε. Θα κάτσω να μιλήσω για ένα θέμα που έχει τελειώσει εδώ και δύο μήνες;» είπε με έντονο ύφος η Ελένη Φιλίνη.

Στην συνέχεια η συζήτηση οδηγήθηκε στο νέο επαγγελματικό ξεκίνημα του ηθοποιού, και οι τόνοι ανέβηκαν κατακόρυφα.

«Εσύ γιατί συνεχίζεις τώρα αυτή την κουβέντα;», ρώτησε η Φαίη Σκορδά, με την ηθοποιό να γίνεται έξαλλη: «Εγώ συνεχίζω; Εσύ με ρώτησες! Παιδιά τι λέτε;».

https://www.youtube.com/watch?v=RdA3rC5AfpY&feature=emb_logo

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This