Μικρούτσικος για Χρηστίδου: «Yπήρξε “σου δίνω το βήμα, πες ό,τι θες και εκεί έγινε το ξέπλυμα του αιώνα”»

Must Read

Κύμα αντιδράσεων προκάλεσε ο Σάκης Ρουβάς με τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου σχετικά με τον προφυλακιστέο Δημήτρη Λιγνάδη, για τον οποίο εξέφρασε την συμπόνια του για την κόλαση που ζει η εν λόγω σκηνοθέτης – ηθοποιός.

Παρόλο που ο γνωστός τραγουδιστής προσπάθησε να σώσει την κατάσταση τονίζοντας πως στέκεται δίπλα θύματα που έχουν υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά, φαίνεται πως δεν έπεισε ούτε τους τηλεθεατές αλλά ούτε και τους χρήστες των μέσων κοινωνική δικτύωσης.

Δείτε επίσης: Σάκης Ρουβάς: Ο Νίκος Τερζής του απαγορεύει να ερμηνεύει τα τραγούδια του μετά τις δηλώσεις για τον Λιγνάδη

Δείτε επίσης: Μπιμπίλας για δηλώσεις Ρουβά υπέρ Λιγνάδη: «Τι παιχνίδι παίζεται;»

Δείτε επίσης: Ηλίας Ψινάκης για τον σάλο που προκάλεσε ο Σάκης Ρουβάς: «Δεν θα γινόταν, αν ήμουν μάνατζέρ του»

Δείτε επίσης: Παρουσιαστές και ηθοποιοί κατά του Σάκη Ρουβά για τις δηλώσεις που έκανε υπέρ του Λιγνάδη

Στο στόχαστρο όμως βρέθηκε και η Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς πολλοί έκαναν λόγο πως δεν χειρίστηκε σωστά τον διάλογο που είχε με τον ερμηνευτή, με αποτέλεσμα να δέχεται υβριστικά μηνύματα αλλά και κατάρες για εκείνη και την οικογένειά της.

Η ίδια ωστόσο μέσα από την εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι» ξεκαθάρισε την θέση της λέγοντας πως: «Θέλω να πω κάτι σε σχέση με μένα και ότι αφορά εμένα και τις κατάρες που δέχομαι από χθες στα social media. Εντάξει, δεν είναι η πρώτη φορά. Έχω εξοικειωθεί αρκετά αισθάνομαι και στη φάση που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή δεν έχω καθόλου το ψυχικό σθένος να απαντήσω και δεν με νοιάζει κιόλας αυτή τη στιγμή καθόλου.

Θέλω να διευκρινίσω όμως, επειδή σε αυτή τη θέση βρέθηκα και με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και έχει τύχει κι άλλες φορές, πως εγώ θα θέσω τη θέση μου διακριτικά όταν κάνω μια συνέντευξη. Από κει και πέρα, την ώρα της συνέντευξης, δεν είναι η στιγμή της δικής μου τοποθέτησης αλλά είναι η στιγμή της τοποθέτησης του ανθρώπου που καλώ στην εκπομπή. Όταν ερωτηθώ ή όταν προβάλλουμε ένα θέμα θα θέσω τις θέσεις μου και θεωρώ ότι το έχω κάνει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Είναι πάρα πολύ σαφής η δική μου θέση.

Στην εκπομπή αυτή, λοιπόν, καλούμαι ανθρώπους που σεβόμαστε στο πλαίσιο του πολιτεύματος που βρισκόμαστε και τους αφήνουμε ελεύθερα να εκφράσουν τη γνώμη τους. Δεν θα δεχθώ καμία κατάρα γιατί δεν έβρισα, δεν έφτυσα, δεν έδιωξα με τις κλωτσιές έναν άνθρωπο που φιλοξενήσαμε στην εκπομπή. Αν κάποιον θέλουμε να τον βρίσουμε, δεν τον καλούμε στην εκπομπή ούτε και ξέρουμε από την αρχή τι θα ειπωθεί στην εκπομπή αυτήν. Αν δεν θέλουμε να κάνουμε μια συνέντευξη, δεν θα την κάνουμε.

Δεν θα πάρουμε συνέντευξη από τον Δημήτρη Λιγνάδη. Αυτός ο φασισμός των social media είναι πάρα πολύ σκληρός. Για τις κατάρες για τα παιδιά, τους καρκίνους και όλα αυτά θα είναι καλό να γνωρίζεται την βαρύτητα τους».

Την δική του τοποθέτηση όμως έκανε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχετικά με τον χειρισμό της συνέντευξης από την παρουσιάστρια, υποστηρίζοντας πως δεν έκανε… συνέντευξη.

«Μου είναι συμπαθής η Σίσσυ. Να ‘ρθούμε όμως σε αυτά που άκουσα με προσοχή. Όταν κάνεις μία συνέντευξη ακόμα και εξομολογείται τη ζωή του ο άλλος, υπάρχει η διαδικασία που κάνεις follow up. Δηλαδή βάσει αυτού που λες, σε ρωτάω κάτι. Όταν είναι ένα κοινωνικό θέμα τόσο ευαίσθητο, τόσο καυτό, με θύματα, δεν μπορείς να αφήνεις τον Σάκη να κάνει εξομολόγηση του έρωτά του και της αγάπης του ως προς τον θύτη. Άρα δεν έκανε η συγκεκριμένη συνέντευξη, άφησε να κάνει δήλωση. Δεν έγινε καμία αντερώτηση. Δεν έγινε συνέντευξη, υπήρξε “σου δίνω το βήμα, πες ό,τι θες. Και εκεί έγινε το ξέπλυμα του αιώνα”», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Καινούργιου από την άλλη έχει αντίθετη άποψη.

«Οι απόψεις του Ανδρέα, ουκ ολίγες φορές δεν ταυτίζονται με τις δικές μου και θέλω να είμαι ξεκάθαρη. Από εκεί και πέρα δεν μπορεί κάποιος να φιμώσει τον Ανδρέα και να του πει ή να μην του πει πώς να χειριστεί ένα θέμα. Επειδή κάτι μου μεταφέρθηκε, εγώ δεν θέλω σε καμία περίπτωση να έχει στενοχωρηθεί η Σίσσυ με κάτι από αυτά που ειπώθηκαν στην εκπομπή. Εγώ ήμουν πολύ ξεκάθαρη σε αυτά που είπα», τόνισε.

Ο Νίκος Κοκλώνης από την μεριά του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter στήριξε την παρουσιάστρια του Mega δημοσιεύοντας αρχικά τη ρήση του Βολταίρου σχετικά με την ελευθερία του λόγου.

«Διαφωνώ με αυτό που λες, όμως θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»

«Όταν κάποιος κάνει μια τοποθέτηση πάνω σε ένα πολύ σοβαρό θέμα, για το οποίο εκκρεμεί να αποφανθεί η δικαιοσύνη, ακόμα κι αν διαφωνείς κατάφορα μαζί του οφείλεις να ακούσεις τι έχει να πει», ήταν το επόμενο tweet του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This