Ο Μάνος Παπαγιάννης είχε ασκήσει βία σε γνωστή ηθοποιό και θα καταθέσει υπέρ της Σοφίας Παυλίδου

Μάρτυρας υπεράσπισης και η Κόνι Μεταξά!

Must Read

Ανετράπησαν τα δεδομένα της υπόθεσης ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη, καθώς η γνωστή ηθοποιός είναι εκείνη που θα κάτσει πρώτη στο ειδώλιο καθώς κατηγορήθηκε για για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Η δικηγόρος του ηθοποιού μάλιστα μιλώντας στην Espresso δήλωσε πως εξαιτίας της μεγάλης έκτασης που πήρε η υπόθεση μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Παυλίδου, ο πελάτης της έχει υποστεί ανεπανόρθωτη επαγγελματική και προσωπική βλάβη, με αποτέλεσμα να προβεί σε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό», η Σοφία Παυλίδου έχει έξι μάρτυρες υπεράσπισης, μία εκ των οποίων είναι μία πολύ γνωστή ηθοποιός η οποία είχε δεχτεί βιαιοπραγία από τον εν λόγω ηθοποιό και μάλιστα μπροστά στον υπόλοιπο θίασο.

Η Κόνι Μεταξά η οποία συμμετείχε στην παράσταση όπου συνέβη το περιστατικό, εξ’ αρχής είχε ταχθεί υπέρ της Σοφίας Παυλίδου.

Η νεαρή ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε ξεκάθαρο πως θα παραστεί στο δικαστήριο για να καταθέσει υπέρ της συναδέλφου της.

«Αυτά τα έχουν συζητήσει οι δικηγόροι μας μεταξύ τους και εγώ με την Σοφία. Οπότε νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να πούμε κάτι τώρα. Θα τα πούμε όλα εκεί που χρειάζεται. Την είχα υποστηρίξει παλαιότερα και θα πάω στο δικαστήριο. Θα τα συζητήσουν όλα οι δικηγόροι μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This