Η ειρωνική απάντηση της Μελέτη στις αιχμές του Λιάγκα περί αισθητικής

«Aν μια εκπομπή για να γεμίσει χρόνο τους προτείνει να κάνουν σεξ για να το δείξουμε κάτω από τα παπλώματα, πιστεύω θα πουν ναι», είχε πει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας.

Must Read

Αύριο αρραβωνιάζεται ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την αγαπημένη του Ιλάειρα. Ο επικείμενος αρραβώνας έχει γίνει θέμα προς συζήτηση σε όλες τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Ο Γιώργος Λιάγκας όμως χθες έδειξε τη δυσαρέσκειά του με το γεγονός ότι το νεαρό ζευγάρι δημοσιοποιεί όλες τις λεπτομέρειες του αρραβώνα του, ενώ τόνισε πώς δεν είναι στην αισθητική της εκπομπής «Πρωινό» να κάνει τέτοιου είδους ρεπορτάζ.

«Οι άνθρωποι χάνουν το μέτρο. Το μέτρο το οριοθετεί η αισθητική του καθενός και υπάρχει αυτό που λέμε μια μέση αισθητική και αυτό εδώ είναι ακαλαίσθητο που γίνεται τώρα. Εγώ τρομάζω γιατί αν μια εκπομπή για να γεμίσει χρόνο τους προτείνει να κάνουν σεξ για να το δείξουμε κάτω από τα παπλώματα, πιστεύω θα πουν ναι. Εμείς είχαμε κάνει άλλη προσέγγιση του θέματος», δήλωσε ο παρουσιαστής.

Τις δηλώσεις αυτές φαίνεται πως τις πήρε προσωπικά η Ελεονώρα Μελέτη, καθώς η εκπομπή «Mega Καλημέρα» πρόβαλε χθες την κούρα ομορφιάς του ζευγαριού.

Έτσι λοιπόν η παρουσιάστρια έδωσε σήμερα την δική της απάντηση στον συνάδελφό της και θα μπορούσαμε να διακρίνουμε πως είχε μία δόση ειρωνείας.

«Θα πάμε σε πάρτι που είμαστε καλεσμένοι μόνο εμείς, γιατί η αισθητική μας ταιριάζει, προφανώς. Θα κάνω έκκληση προς τους συναδέλφους των οποίων η αισθητική δεν ταιριάζει με τη δική μας αισθητική. Παρακαλώ πάρα πολύ, αν θεωρούν ότι δεν ταιριάζουμε στις αισθητικές μας να μην προβούν στην αναπαραγωγή του θέματος και σχολιασμό επί δεκαλέπτου. Αν γίνεται. Ναι; Οι υπόλοιποι ελεύθερα», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This