Σοκάρει η Χρύσα Ρώπα: «Η γειτόνισσα μου είπε ποιοι ήταν οι φυσικοί μου γονείς»

«Οι γονείς μου επένδυσαν σε εμένα»

Must Read

Η Χρύσα Ρώπα είχε μιλήσει ανοιχτά για το γεγονός ότι οι γονείς της την έδωσαν για υιοθεσία στον πρώτο ξάδερφό του πατέρα της. Η γνωστή ηθοποιός έμαθα ότι είναι υιοθετημένη σε ηλικία 12 ετών. Αυτό όμως που τη συγκλόνισε ήταν το ψέμα που έλεγαν οι θετοί της γονείς, καθώς δεν ήταν εκείνοι που της αποκάλυψαν την αλήθεια.

«Γενικότερα εγώ, έκτοτε, με το ψέμα έχω ένα θέμα. Η ιστορία αυτή με έκανε ένα συναισθηματικό πρεζόνι», είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Ανοιχτά», η οποία θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον σοκαριστικό τρόπο που έμαθε ότι είναι υιοθετημένη.

«Ήθελα οπωσδήποτε να έχω ένα μπαμπά και μία μαμά όπως έχει όλος ο κόσμος, δεν το είχα αυτό όμως. Οι γονείς μου επένδυσαν σε εμένα. Δεν είχαν παιδιά, διαλέξανε και είπαν “ας πάρουμε αυτό το παιδί”, το πήρανε με έναν στόχο. Όταν πήγε να γεννήσει η βιολογική μου μητέρα, βγήκαν δύο κορίτσια. Το ένα το πήρανε και το άλλο το αφήσανε. Η δίδυμη αδερφή μου.

Εγώ μαθαίνω ότι είμαι υιοθετημένη. Πριν γίνει όμως η αποκάλυψη, με πήρε η μαμά μου και με πήγε στον θείο και τη θεία μου, όπου βρισκόταν και η αδερφή μου. Την αδερφή μου δεν την έφερναν γιατί η γιαγιά έλεγε ότι μοιάζουμε. Είδα τότε την Αναστασία, την αδερφή μου και επειδή ήταν διακοπές, την πήραμε στο σπίτι μου. Η γειτονιά κατάλαβε πως μοιάζουμε τόσο πολύ. Η γειτόνισσα μου είπε ποιοι ήταν οι φυσικοί μου γονείς»

Δείτε το απόσπασμα που πρόβαλε η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This