Αλέξης Παππάς σε Μικρούτσικο: «Δεν νομίζω ότι αυτή η ερώτηση είναι της ώρας, βλέπουν και παιδιά»

Η έντονη αντιπαράθεση μεταξύ τους!

Must Read

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε καλεσμένος σήμερα ο Αλέξης Παππάς και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τέλος της σχέσης του με την Αθηνά New York.

«Προσπαθήσαμε να τα βρούμε, προσπαθήσαμε να βρούμε κοινά σημεία επαφής αλλά τελικά η απόσταση έδειξε ότι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί. Στα ταξίδια και στις αποστάσεις είμαι σίγουρα αλλεργικός. Και με την Αλέσια ήταν μια σχέση στο εξωτερικό και το προσπαθήσαμε. Είχαμε μια επικοινωνία, τα λέγαμε τακτικά αλλά είπαμε από κοινού ότι πληγώνει περισσότερο και τους δυο μας να προσπαθούμε να κρατήσουμε επαφές. Η επαγγελματική δραστηριότητα της Αθηνάς είναι στην Αμερική και εμένα είναι εδώ. Η Αθηνά έλεγε ότι θα μείνει στην Ελλάδα», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Ολοκληρώσατε τη σχέση σας με την Αθηνά όσο ήσασταν μαζί;», ρώτησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος φέρνοντας τον Αλέξη Παππάς σε αμηχανία την οποία δεν έκρυψε.

«Δεν ολοκληρώσαμε τη σχέση μας με την Αθηνά. Δεν νομίζω ότι αυτή η ερώτηση είναι της ώρας, βλέπουν και παιδιά. Δεν έχει να κάνει με στρατηγική. Στα πλαίσια ενός reality οι καταστάσεις που βιώνεις σε φέρνουν πιο κοντά, δεν έχεις εξωτερικούς παράγοντες που σε επηρεάζουν. Ήταν από κοινού η απόφαση μας. Δεν ξέρω αν είναι πληγωμένη. Δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τον κόσμο, αν ολοκληρώσαμε με την Αθηνά. Δηλαδή αν γινόταν τι θα άλλαζε; Δεν έχεις ακούσει σχέσεις να έχουν ολοκληρώσει και να χωρίζουν; Να μη στεκόμαστε εκεί. Ήταν λίγο παραπάνω αδιάκριτη, για πρώτη επαφή».

Αξίζει να σημειωθεί πως φημολογείται έντονα, ότι ο πρώην Bachelor μετά το χωρισμό του από την Ελληνοαμερικανίδα, σύναψε σχέση με τη δεύτερη φιναλίστ του reality την Άννα Ζένιου, ωστόσο νεαρή κύπρια διέψευσε αυτές τις φήμες.

Στην συνέχεια ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το περσινό Survivor στο οποίο συμμετείχε. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολιάζοντας την συμπεριφορά του στο reality επιβίωσης άρχισε να του παραθέτει όλα «φάουλ» που έκανε απέναντι στους συμπαίκτες του, χαρακτηρίζοντας τον ως τοξικό και οι τόνοι δεν άργησαν να ανέβουν.

Ο διάλογος είχε ως εξής:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πιστεύω ότι ο Αλέξης ως προσωπικότητα και ως φυσιογνωμία ήταν ο βασιλιάς της τοξικότητας του 2021. Έλεγε σκληρές κουβέντες… Σαθρό, καρκίνωμα, για τις γυναίκες…

Αλέξης Παππάς: Τα έχω εξηγήσει αυτά και να θυμίσω ότι η μητέρα μου έχει περάσει καρκίνο. Το καρκίνωμα δεν το εννοούσα με την έννοια του αρρώστου…

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο τρόπος που αντιμετώπιζες τα πράγματα εμένα μου όριζαν το τοξικό στο Survivor.

Αλέξης Παππάς: Παρόλο που δεν σου άρεσε το έβλεπες. Νομίζω ότι το χόντρυνες λίγο παραπάνω. Αν είχα μια στάση μέσα στο παιχνίδι και φαινόταν λίγο πιο καυστική, δεν ήταν τοξική.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ήσουν δηλητηριώδης.

Αλέξης Παππάς: Αυτές είναι χοντρές έννοιες, με συγχωρείς. Αν ήμουν δηλητηριώδης, δεν θα ήσουν απέναντί μου. Είπα δυο τρεις ατάκες και εσύ τις έκανες 100.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ήταν ανεπίτρεπτη συμπεριφορά ότι δεν έπαιξες μαζί με τα παιδιά.

Αλέξης Παππάς: Το δηλητηριώδες είναι χοντρό. Είχα μια στρατηγική.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This