Μίλτος Δημουλής: Αυτός είναι ο ηθοποιός που κατήγγειλε πριν 25 χρόνια τον Γιώργο Κιμούλη στο ΣΕΗ

«Όταν γίνεται μια διαγραφή δια βίου, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξαναγραφτεί. Τον επανέγραψαν, όπως και τους υπόλοιπους λόγω χρεών», αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Must Read

Για το πόσο μαμούθ που ζήτησε ο Γιώργος Κιμούλης έπειτα από την αγωγή που άσκηση στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου αποκάλυψε ότι: «Το ΔΣ ομόφωνα θεωρεί ότι αυτή η πράξη είναι πράξη εκφοβισμού για να σταματήσει η πειθαρχική διαδικασία στο παρά πέντε, η οποία ολοκληρώνεται το Σάββατο και θα έρθει ο φάκελος της απόφασης σε εμάς. Πριν από αυτή την απόφαση, το ΔΣ έχει εκδώσει μια ανακοίνωση, με την οποία προτείνει να διαγραφεί ο κ. Κιμούλης για αντισωματειακή συμπεριφορά».

«Τα χρήματα αυτά που ζητά δεν τα έχουμε. Δεν έχω λόγο να επικοινωνήσω με τον κ. Κιμούλη. Μιλούν οι δικηγόροι», πρόσθεσε

Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΣΕΗ είχε αποκαλύψει πως πριν 25 χρόνια ο Γιώργος Κιμούλης είχε ξαναδιαγραφεί από το σωματείο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε πως τον είχαν εντάξει ξανά εξαιτίας των χρεών.

«Όταν γίνεται μια διαγραφή δια βίου, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να ξαναγραφτεί. Τον επανέγραψαν, όπως και τους υπόλοιπους λόγω χρεών», εξομολογήθηκε.

Ο ηθοποιός που κατήγγειλε πρώτος πριν 25 χρόνια τον Γιώργο Κιμούλη ήταν ο Μίλτος Δημουλής.

Το γεγονός αυτό κλήθηκε να σχολιάσει ο ηθοποιός στην κάμερά της εκπομπής του Alpha όμως εκείνος απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε σχετική πληροφορία για το συγκεκριμένο θέμα.

«Είχα καταγγείλει τον Γιώργο Κιμούλη στη γενική συνέλευση του κλάδου αφού υπήρχαν καταγγελίες πριν στο διοικητικό του ΣΕΗ και στο πειθαρχικό του ΣΕΗ. Θα μου επιτρέψετε να μην κάνω αναφορά σε λεπτομέρειες σχετικά με το τι είχε συμβεί. Ο βασικός λόγος είναι ότι είμαι 53 ετών, ασχολούμαι με το θέατρο αδιάκοπτα και αδιάλειπτα 35 χρόνια και έχω μάθει τις καταγγελίες να τις κάνω στα αρμόδια θεσμικά όργανα και αν χρειαστεί και στη Δικαιοσύνη.

Μέχρι τώρα εκεί κάνω τις καταγγελίες μου. Αυτή τη στιγμή καλούμαι σε ένα πεζοδρόμιο, έξω από ένα θέατρο να κάνω τρόπον τινά μια καταγγελία. Θα μου επιτρέψετε να μην προχωρήσω σε λεπτομέρειες όμως, δεσμεύομαι αφού μιλήσω με το σωματείο μου που τιμώ όλα αυτά τα χρόνια και αφού ενημερωθώ επαρκώς, να δώσω επαρκείς πληροφορίες για την υπόθεση και θα αναφερθώ επακριβώς στα γεγονότα της εποχής εκείνης. Θα μιλήσουμε άμεσα», δήλωσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This