Συγκλονίζει η Διονυσία Γεωργιάδου: «Συνεχίζω να είμαι ερωτευμένη με τον Πάνο! Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί»

«Μιλήσαμε δέκα λεπτά πριν το ατύχημα και τον περίμενα να επιστρέψει σπίτι»

Must Read

Ένας μήνας έχει περάσει περίπου την ημέρα που ο Πάνος Νάτσης βρήκε τραγικό θάνατο. Η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, με την οποία ετοιμαζόταν να συγκατοικήσει, ήταν εκείνη που κλήθηκε να αναγνωρίσει τη σωρό του αδικοχαμένου ηθοποιού.

Η νεαρή μουσικός ούσα συντετριμμένη ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί τον αγαπημένο της. Η ίδια μάλιστα έκανε τατουάζ με τα αρχικά του ηθοποιού έτσι ώστε να το κουβαλάει παντού και πάντα μαζί της.

Η σύντροφός του αείμνηστου ηθοποιού έπειτα από 40 ημέρες από τον θάνατο του, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου αποκάλυψε πως έχει μετακομίσει ήδη στο σπίτι που θα μένανε μαζί και πως προσπαθούσαν να κάνουν παιδί, όμως δυστυχώς έφυγε νωρίς.

«Δεν έχει αλλάξει κάτι, σαν να ήταν χθες. Δεν έχω καταλάβει ότι πέρασαν 40 μέρες καθόλου. Ουσιαστικά με τον θάνατο δεν πεθαίνει ο έρωτας. Δεν σταματάς να είσαι ερωτευμένος με τον άνθρωπο επειδή έφυγε. Συνεχίζω να είμαι ερωτευμένη με τον Πάνο. Απλά ο Πάνος δεν είναι εδώ, δεν αλλάζει το συναίσθημά μου»

«Μετακόμισα στο σπίτι που ετοιμάζαμε με τον Πάνο Νάτση, ήταν κανονισμένη η μετακόμιση. Είναι το σπίτι που θα πηγαίναμε μαζί. Δεν υπάρχει κάτι που δεν κατάφερα να του πω. Απλά στεναχωριέμαι γιατί δεν πρόλαβε να ζήσει. Ήταν πολύ μικρός, δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα από αυτά που έπρεπε να κάνει. Η δουλειά του πήγαινε πολύ καλά, προχωρούσαμε και εμείς στα προσωπικά μας. Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί, ο γάμος είναι κάτι δευτερεύον. Μιλήσαμε δέκα λεπτά πριν το ατύχημα και τον περίμενα να επιστρέψει σπίτι»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This