Νυχτοπερπάτημα για Ηλιάδη και το νέο της αγόρι

Σουξέ στον έρωτα!

Must Read

Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Γρηγόρης Αναστασιάδης νυχτοπερπάτησαν για πρώτη φορά μαζί, μετά την έξοδό τους από την τηλεοπτική «Φάρμα» του ANT1. Τι κι αν η τηλεθέαση του αγροτικού reality κατέγραψε… πολικά ποσοστά; Ο έρωτας που άνθησε σε αυτό έχει ανεβάσει για τα καλά τη… θερμοκρασία ανάμεσα στο ζευγάρι. Η τραγουδίστρια και ο personal trainer είναι φουλ ερωτευμένοι και δεν το έκρυψαν ούτε στην παρθενική κοσμική εξόρμησή τους στην Αθήνα, που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός το βράδυ του Σαββάτου.

Το ζευγάρι διασκέδασε στο Loca, στον Πειραιά, όπου τραγουδούν ο Κυριάκος Κυανός, ο Χρήστος Σεβαστός και η Ηλιάννα Ζέρβα. Μπαίνοντας στο μαγαζί τράβηξαν αμέσως τα βλέμματα και, όταν η Αγγελική πήρε το μικρόφωνο, ο Γρηγόρης δεν σταμάτησε σχεδόν καθόλου να τραβάει βίντεο.

Μάλιστα, σε ένα από τα stories που ανέβασε στο Instagram την αποκάλεσε «Πριγκιπέσσα» του, αφιερώνοντάς της και το ομώνυμο τραγούδι που ακουγόταν εκείνη τη στιγμή. Στην παρέα του ζευγαριού ήταν, μεταξύ άλλων, και η Σάσα Μπάστα, η οποία ήρθε πολύ κοντά με την Αγγελική μέσα στη «Φάρμα».

«Θέλουμε και οι δύο να το ζήσουμε, να προχωρήσουμε και να δούμε πού θα μας πάει όλο αυτό. Είναι νωρίς ακόμα. Ο Γρηγόρης μένει στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα μετακομίσει. Δεν μου αρέσουν οι αποστάσεις στις σχέσεις καθόλου. Δεν κάνουν καλό οι αποστάσεις…» είχε δηλώσει πρόσφατα για τη νέα σχέση της η Αγγελική Ηλιάδη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This