Θάνος Καλλίρης για Ναταλία Γερμανού: «Μην κοιτάς τώρα που είναι φίρμα, δεν ήταν τότε! Εγώ τη γαλούχησα»

Η αντίδραση της παρουσιάστριας!

Must Read

Για τον θυελλώδη έρωτα που έζησε με τη Ναταλία Γερμανού έχει μιλήσει κατά καιρούς ο Θάνος Καλλίρης δηλώντας πως ήταν αρκετά ζηλιάρα, αποκαλύπτοντας μάλιστα και την έντονη σκηνή ζηλοτυπίας που του είχε κάνει σε ένα βιντεοκλιπ.

Για την σχέση τους όμως μίλησε και στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» λέγοντας με χιούμορ ότι: «Ήμασταν πεντέμισι χρόνια σκλαβιάς… ε πολύ ωραία. Όταν τα φτιάξαμε, δεν υπήρχε η showbiz όπως είναι τώρα. Μαθεύτηκε σιγά σιγά το ειδύλλιο αλλά ήμασταν χρόνια μαζί»

«Όταν γνωριστήκαμε, δεν ασχολιόντουσαν με αυτό. Μην κοιτάς τώρα που είναι η Ναταλία Γερμανού φίρμα, δεν ήταν τότε. Εγώ τη γαλούχησα, στα πόδια μου μεγάλωσε. Μου έχει γράψει πάρα πολλά τραγούδια» 

Ο τραγουδιστής με την παρουσιάστρια διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις γι’ αυτό δεν θα μπορούσε άλλωστε να μην παρακολουθήσει την εκπομπή όπου ο πρώην σύντροφό της παραχώρησε συνέντευξη.

Την δική της απάντηση όμως για τα όσα ειπώθηκαν από εκείνον, αποφάσισε να δώσει η στιχουργός μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Βλέπετε όλοι ότι ο Θάνος Καλλίρης γύριζε video clip για να γνωρίζει μοντέλα και να τρέχει στα νησιά, κατά τα άλλα ήμουν ΕΓΩ ζηλιάρα, όχι εντάξει δεν πειράζει»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This