Δημήτρης Κοργιαλάς: «Aκόμα προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους να μη γίνουν ομοφυλόφιλοι! Δηλαδή έλεος»

«Η πρώτη μου γυναίκα, η Δήμητρα, δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάει ακόμα; Με τόσα που πέρασε…»

Must Read

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς ασχολείται με τη μουσική από την εφηβεία του ωστόσο ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Μεγάλη επιτυχία όμως γνώρισε στις αρχές του 2000 όταν ξεκίνησαν οι συναυλίες μαζί με την πρώην σύντροφό του την Ευρυδίκη. Μαζί μάλιστα είχαν επιλεχθεί για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη Eurovision, όμως το τραγούδι τους ήταν εκτός τελικού.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να αφήσει την πρωτεύουσα και να εγκατασταθεί μόνιμα στη Ναύπακτο.

Για τη νέα του ζωή μίλησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς στην κάμερά της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου αποκάλυψε ότι: «Αποφάσισα να μετακομίσω στη Ναύπακτο, γιατί είναι το καλύτερο για το παιδί. Όταν ερχόμαστε Αθήνα μένουμε με την Φωτεινή, οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές».

Δείτε επίσης: Φωτεινή Ψυχίδου για Δημήτρη Κοργιαλά: «Δεν ξέρω ποιος του έχει δημιουργήσει τέτοια ψυχολογικά προβλήματα» (video)

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει κατά καιρούς λόγω της εμφάνισής του στη σκηνή.

«Τα media, ειδικά πιο παλιά, με παρεξηγούσαν πάρα πολύ. Μπορεί να βάφεσαι, μπορεί το οτιδήποτε… Όλο αυτό το πράγμα, υπήρχε ένα κυνηγητό από πίσω το οποίο εμένα δεν με ένοιαξε ποτέ. Το κακό είναι που βλέπω ακόμα και τώρα να προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους να μη γίνουν ομοφυλόφιλοι. Δηλαδή έλεος! Είμαστε πια στο 2022. Εμένα με έλεγαν επί καθημερινής βάσεως που εν τω μεταξύ καμία σχέση».

Ο electro pop-rock τραγουδιστής για πολλά χρόνια ήταν ζευγάρι με την Ευριδίκη, με την οποία συνεργάστηκαν σε αρκετά τραγούδια. Από το 2015 μέχρι τον Ιανουάριο του 2020 ήταν ζευγάρι με την δημοσιογράφο Φωτεινή Ψυχίδου και απέκτησαν έναν γιο. Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως είναι ότι πριν τη σχέση του με την Κύπρια τραγουδίστρια, ήταν παντρεμένος.

Με την πρώτη του σύζυγο αλλά και με την Φωτεινή Ψυχίδου φαίνεται πως έχουν διατηρήσει άψογες σχέσεις, ωστόσο η Ευρυδίκη σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε πει πως δεν υπάρχει λόγος να έχει επικοινωνία με τον πρώην σύντροφό της από την στιγμή που δεν υπάρχει τίποτα κοινό μεταξύ τους.

Το γεγονός αυτό κλήθηκε να σχολιάσει ο διάσημος συνθέτης σημειώνοντας πως: «Η πρώτη μου γυναίκα, η Δήμητρα, δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάει ακόμα; Με τόσα που πέρασε… Η Ευρυδίκη, γιατί να μου μιλάει; Αν δεν έχει κάτι να σε κρατάει. Έχει τον άνδρα της να περνάει καλά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This