Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός: «Δυσκολεύτηκα να πιστέψω ότι χωρίζουν οι γονείς μου! Θεωρούσα δεδομένο ότι δε θα συμβεί»

Must Read

Ο Στέλιος Κρητικός έχει στο βιογραφικό του δύο γάμους. Η πρώτη του σύζυγος ήταν η Μαρίτα με την οποία απέκτησε δύο γιους τον Μιχαήλ-Άγγελο και τον Άρη. Με την δεύτερη του σύζυγο, Κάτια Παπαδοπούλου, απέκτησε μια κόρη, την Κόμησσα .

Ο μεγάλος γιος του ηθοποιού, έχοντας κολλήσει το μικρόβιο της υποκριτικής από τους γονείς του, κάνει τα πρώτα του τηλεοπτικά βήματα μέσα από τη συχνότητα του STAR αφού είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της νέας σειράς του καναλιού «Τρία μίλια».

Με αφορμή την συμμετοχή του στην εν λόγω σειρά, μίλησε ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ Star» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά του αποκαλύπτοντας το πως διαχειρίστηκε το διαζύγιο των γονιών του.

«Για μένα ο Στέλιος Κρητικός είναι απλά ο μπαμπάς μου και ο Άρης ο αδερφός μου. Δεν ξέρω εσείς πως τους βλέπετε. Δεν τσακωνόμαστε. Μπορεί να διαφωνήσουμε αλλά θα τα λύσουμε όλα με τη συζήτηση. Το ωραίο είναι ότι χτίσαμε ένα πολύ όμορφο κλίμα και με την καινούργια σύντροφο του μπαμπά και τον καινούργιο σύντροφο της μαμάς.

Γενικά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι όλοι μεταξύ μας. Μας προστάτευσαν πάρα πολύ και έχουμε πολύ όμορφες εμπειρίες από όλο αυτό. Έχει να κάνει και με την οπτική γωνία που βλέπεις το κάθετί. Είναι ένας χωρισμός. Το ζήσαμε πολύ ήπια και δεν μας έχει μείνει κάποιο τραύμα από όλο αυτό. Δυσκολεύτηκα να πιστέψω ότι μου συμβαίνει.

Ήταν η περίοδος που οι παρέες μου είχαν όλοι γονείς που είχαν χωρίσει και ένιωθα περήφανος που οι δικοί μου γονείς ήταν μαζί. Θεωρούσα δεδομένο ότι δε θα χωρίσουν. Εκεί την πάτησα με τον εαυτό μου και την ψυχολογία μου. Μόλις το συνειδητοποίησα είπα, “οκ κουλ, πάμε παρακάτω”» είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός ηθοποιός.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This