Ο Αστέρης του «Σασμού» με τις γυναίκες της ζωής του στην «Κατά Ιωάννη» παρουσίαση

Must Read

Ευτυχισμένος σύζυγος, γιος και πατέρας ο Ορφέας Αυγουστίδης. Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση της αναγγελίας του θρησκευτικού γάμου του με τη Γεωργία Κρασσά, που θα γίνει το καλοκαίρι στην Αττική, πιθανότατα μαζί με τα βαφτίσια του γιου τους, ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» παρευρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη, με τίτλο «Κατά Ιωάννη», που έγινε στα Public.

Ο ίδιος, μάλιστα, είχε ενεργό ρόλο στην εκδήλωση, αφού ήταν μεταξύ των μελών του πάνελ και διάβασε αποσπάσματα από το νέο συγγραφικό δημιούργημα του δημιουργού του «Σασμού». Τ

ον ηθοποιό συνόδευσαν στο event η αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά και η μητέρα του Μαρία Τζομπανάκη. Μάλιστα, οι φωτογράφοι είχαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν τόσο το ζευγάρι σε ωραία «κλικ» όσο και τη νύφη με την πεθερά.

Η τηλεοπτική Καλλιόπη, μάλιστα, έκανε και δηλώσεις στις κάμερες. «Έχουμε γάμους, αλλά δεν έχω ραφτεί ακόμα. Την τελευταία στιγμή θα τρέξουν όλα. Είναι μεγάλη η χαρά» ανέφερε αρχικά, ενώ όταν τη ρώτησαν γιατί ο γάμος του γιου της με τη Γεωργία δεν γίνεται στην Κρήτη, εκείνη τόνισε λακωνικά: «Ό,τι θέλουν η νύφη και ο γαμπρός για τον γάμο τους!»

Όσο για τη συνεργασία της με τον Ορφέα στη σειρά του Alpha και το γεγονός ότι του πηγαίνει ταπεράκια στα γυρίσματα για να φάει, η Μαρία Τζομπανάκη σχολίασε με χιούμορ: «Είμαι μάνα και… Κρητικιά μάνα. Δεν είμαι… Καλλιόπη. Είμαι ένα σκαλάκι κάτω από την ηρωίδα που υποδύομαι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This