Άστραψε και βρόντηξε η Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχω ακούσει τα απίστευτα και δεν έχω αδειάσει ανθρώπους, ως όφειλα»

«Δεν έχω επιτρέψει στη ζωή μου κανένας να μου προσάψει το παραμικρό»

Must Read

Ένα από τα θέματα που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της εκπομπής «Love it» είναι φυσικά το Survivor.

Mε αφορμή τη συμπεριφορά των παικτών του reality επιβίωσης απέναντι στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ προέκυψε μία διαφωνία ανάμεσα στον Χάρη Γιιακουμάτο και στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Όταν ο πρώην παίκτης του Survivor ρώτησε την παρουσιάστρια του Σκάι «αν θα την ένοιαζε αν την έβγαζαν κλέφτρα η τραμπούκο» η Ιωάννα Μαλέσκου προχώρησε σε ένα δημόσιο ξέσπασμα ρίχνοντας τα καρφιά της προς πάσα κατεύθυνση.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν θέλω να μιλάω για τα Καλλιστεία! Δεν καθορίζουν την πορεία και την προσωπικότητα μου»

«Μισό λεπτό, στη ζωή μου με έχουν νοιάξει πολλά πράγματα και είναι ο βασικός αυτοσκοπός της ζωής μου κάτι που κάνω να γίνεται αξιοπρεπώς και με διαφάνεια. Δεν έχω επιτρέψει στη ζωή μου κανένας να μου προσάψει το παραμικρό. Ακόμα και αν είχα συμμετοχή σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα» είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Χάρη, μιλάς σε έναν άνθρωπο που μέχρι τώρα τηλεοπτικά στην πορεία μου έχω ακούσει τα απίστευτα και δεν έχω ασχοληθεί, ούτε να αδειάσω ανθρώπους. Δεν έχω αδειάσει ανθρώπους, ως όφειλα, για πράγματα τερατώδη που έχουν πει και συνεχίζουν να λένε για μένα. Συνυπάρχω όμως σε έναν χώρο. Αυτό που θέλω να πω είναι, πώς πρόκειται για θέμα ανθρώπου και πως θα το διαχειριστεί.

Δική μου φιλοσοφία ζωής είναι ότι ο χρόνος δείχνει για όλους, τι είμαστε, τι κάνουμε, αν έχουμε διάρκεια και κρινόμαστε από τον κόσμo. Θεωρώ ότι η αλήθεια λάμπει. Δε γίνεται να ακούω συνέχεια κάτι για μένα, ότι “είσαι αυτό”, “φέρεσαι έτσι”… Εγώ ξέρω πολύ καλά ότι δεν ενοχλούμαι γιατί δεν είμαι αυτά που μου προσάπτουν και ξέρω ότι αργά ή γρήγορα αυτός που συκοφαντεί έναν άλλον, θα το λουστεί. Και έχω πολλή υπομονή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This