Τζόνι Βαβούρας: «Κακή μουσική είναι αυτά τα σκουπιδοτράγουδα που ακούμε τα τελευταία 30 χρόνια»

«Οι δισκογραφικές εταιρείες δεν με δέχτηκαν ποτέ»

Must Read

Ο Τζόνι Βαβούρας ασχολείται με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία, ερεθίσματα τα οποία πήρε από τον πατέρα του. Ο ροκάς μουσικός είχε δημιουργήσει το συγκρότημα Vavoura Band αλλά οι περισσότεροι τον γνώρισαν ως ηθοποιό και όχι ως μουσικό.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στην ταινία του Νίκου Ζερβού «Σουβλίστε τους» και έκτοτε αξιοποίησε το υποκριτικό του ταλέντο σαν ηθοποϊός συμμετέχοντας σε διάφορες ταινίες αλλά και ως guest star σε τηλεοπτικές σειρές.

Για τα μουσικά δρώμενα μίλησε ο γνωστός καλλιτέχνης στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast @ star» τονίζοντας πως: «Από μικρός είχα διαχωρίσει τη μουσική σε καλή και κακή. Καλή είναι αυτή που βγαίνει μέσα από την ψυχή, αυτή που έχει έμπνευση, αυτή που μιλάει για κάτι, αυτή που έχει να σου πει μια ιστορία. Η κακή είναι αυτή που ακούμε καθημερινά τα τελευταία 30 χρόνια ως ελληνική μουσική με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Είναι αυτά τα σκουπιδοτράγουδα που είναι κάποιοι τύποι που αυτοαποκαλούνται συνθέτες. Συνθέτης είναι αυτός που γράφει κάποιο έργο, δεν είναι αυτός που γράφει ένα τραγουδάκι… λαλαλα με τρία ακόρντα, αυτό δεν είναι σύνθεση. Ακούω τα παλιά λαϊκά. Δυστυχώς τα τελευταία 30 χρόνια στα λαϊκά ο στίχος βασίζεται στην καψούρα. Δεν μου λέει κάτι η τραπ μουσική».

«Με αναγνωρίζει συνεχώς ο κόσμος, με αγαπάνε. Οι δισκογραφικές εταιρείες δεν με δέχτηκαν ποτέ», κατέληξε λέγοντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This