Μάριος Καπότσης για Κόνι Μεταξά: «Στην αρχή δε μου έκανε καλή εντύπωση! Ήταν λίγο ξινούλα»

Must Read

Τον γάμο τους ετοιμάζουν η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί φέτος το καλοκαίρι με τη νεαρή τραγουδίστρια να έχει βρει ήδη το νυφικό των ονείρων της.

Η Κόνι Μεταξά έχει εκφράσει κατά καιρούς τα συναισθήματα της για τον πολίστα που της έκλεψε την καρδιά και σήμερα όμως ήρθε η σειρά του αθλητή να το κάνει.

Ο Μάριος Καπότσης, φανερά αμήχανος, μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στην γνωριμία του με την κόρη του Λευτέρη Πανταζή, αλλά και στα στοιχεία που τον έκαναν να την ερωτευτεί.

«Η Κόνι είναι πιο… χαρούμενη, πιο ενεργητική. Εγώ είμαι πιο πράος. Νομίζω πως ναι, τα ετερώνυμα έλκονται αλλά εντάξει, δεν είναι και έτσι ακριβώς στην προσωπική της ζωή» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είναι πάρα πολύ όμορφη. Στη συνέχεια με εντυπωσίασε ο χαρακτήρας της, είναι πολύ εργατική, δουλεύει όλη τη μέρα. Κάνει πρωταθλητισμό σε αυτό που κάνει, λίγους ανθρώπους ξέρω που να κάνουν τόσα πολλά».

«Εγώ είχα ένα social dating app που το είχα βάλει στα Mad Awards για διαφήμιση και είχα πάει στα acts και εκεί την είδα. Είχαμε μια κοινή φίλη και έτσι έγινε η γνωριμία. Στην αρχή δε μου έκανε καλή εντύπωση. Ήταν λίγο ξινούλα. Είχα κάποιες δουλειές, ήταν πιεσμένη και το μόνο που δεν την ένοιαζε ήταν να γνωριστούμε», είπε για την γνωριμία τους.

Όσον αφορά την σχέση του με τον πεθερό του δήλωσε πως: «Τον αγαπάω πολύ τον Λευτέρη. Με βοηθάει και τον βοηθάω όσο μπορώ. Είναι ένας άνθρωπος από τον οποίο μπορείς να πάρεις πολλά. Είναι μια ιστορία ολόκληρη. Απολαμβάνω τον χρόνο που περνάω μαζί του… Δεν το διαλέξαμε μαζί το δαχτυλίδι για την Κόνι. Αυτό το δαχτυλίδι που έβγαλαν τότε ήταν για τον γιατρό του Λευτέρη και αυτό το κοσμηματοπωλείο είναι του φίλου μου».

Στην ερώτηση αν ζηλεύει την αγαπημένη του, απάντησε πως: «Ζηλεύω όσο πρέπει, normal πράγματα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This