Αγγελική Ηλιάδη: «Eίχαμε μία επανασύνδεση με τον Σάββα! Τελικά, δεν προχώρησε γιατί προέκυψε ο έρωτας με τον Γρηγόρη»

«Αν ήταν να παντρευτώ κάποιον στη ζωή μου, αυτός θα ήταν ο Σάββας και όχι κάποιος άλλος»

Must Read

Η Αγγελική Ηλιάδη το τελευταίο διάστημα είχε απασχολήσει τα ΜΜΕ με το νέο έρωτα που βρήκε στα μάτια του κατά 10 χρόνια νεότερού της Γρηγόρη Αναστασιάδη, τον οποίο γνώρισε μέσα στην «Φάρμα».

Η γνωστή τραγουδίστρια είχε εκφράσει κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο βουκολικό reality του ΑΝΤ1 την έλξη που ένιωθε για τον συμπαίκτη της και πολύ γρήγορα έγιναν ζευγάρι με τους δυο τους να δείχνουν απροκάλυπτα τον έρωτά τους σε όλο το πανελλήνιο.

Το γεγονός αυτό βέβαια φαίνεται να εξόργισε την οικογένεια του δολοφονημένου επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη, με τον οποίο υπήρξε ζευγάρι και απέκτησε έναν γιο.

Η διάσημη ερμηνεύτρια όμως έχει ακόμη έναν γιο από τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου. Το περασμένο καλοκαίρι μάλιστα υπήρχαν φήμες για επανασύνδεση του ζευγαριού, γεγονός το οποίο δεν έγινε, καθώς, όπως αποκάλυψε στο περιοδικό «You», προέκυψε ο έρωτας με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη.

Δείτε επίσης: Η Ηλιάδη ανέβασε «κλικ» από τις κοινές διακοπές με τον πρώην της Γκέντσογλου

Ο έρωτας τους φαίνεται να είναι τόσο δυνατός που ο ίδιος μετακόμισε στην Αθήνα για τα μάτια της αοιδού.

«Με τον Σάββα Γκέντσογλου θα μπορούσαμε εύκολα να είμαστε μαζί. Δυστυχώς όμως οι καταστάσεις δε βοήθησαν. Όταν ένα ζευγάρι είναι χώρια για πολύ καιρό, δε μπορεί να επιβιώσει η σχέση. Τώρα που έχουν περάσει τα χρόνια και βλέπω πιο καθαρά τα πράγματα, ξέρω ότι θα ήμασταν ευτυχισμένοι αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες. Δυστυχώς, δεν υπήρχαν και δεν φταίει ούτε εκείνος, ούτε εγώ. Απλά έτσι ήρθαν τα πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια ενώ για την σχέση της με τον νεαρό γυμναστή παραδέχτηκε πως: «Είμαι ερωτευμένη μαζί του. Η σχέση με τον Γρηγόρη έτυχε. Ίσως να μην ήμουν έτοιμη να προχωρήσω με έναν νέο έρωτα γιατί είχαμε μία επανασύνδεση με τον Σάββα και είχαμε πάρει κάποιες αποφάσεις. Τελικά, δεν προχώρησε αυτό γιατί προέκυψε ο έρωτας με τον Γρηγόρη».

«Δεν έβαλα ποτέ νυφικό. Μόνο πρόβα έκανα μία φορά στο παρελθόν. Αν ήταν να παντρευτώ κάποιον στη ζωή μου, αυτός θα ήταν ο Σάββας και όχι κάποιος άλλος» σημείωσε σχετικά με το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This