Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Ολική επαναφορά που ανέφερε η Βίκυ Καγιά στο GNTM ως προς τι θα γίνει;»

«Κάποιες άβολες στιγμές υπήρξαν στο GNTM»

Must Read

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου έχει διαγράψει μία σημαντική πορεία στον χώρο του μόντελινγκ ωστόσο ευρέως γνωστή έγινε μέσα από το GNTM όπου είχε τον ρόλο κριτή.

Η παρουσία της στο χώρο της τηλεόρασης δεν έκανε καλή εντύπωση σε ορισμένους, με αποτέλεσμα να δεχτεί αρνητική κριτική ως διάδοχος της Βίκυς Καγιά.

Έτσι λοιπόν η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου δεν θα βρίσκεται στο φετινό GNTM και το STAR επέλεξε να χρησιμοποιήσει την πετυχημένη συνταγή βάζοντας σε ρόλο κριτή για ακόμη μία φορά την Βίκυ Καγιά.

Για την αποχώρησή της από το reality μόδας μίλησε το γνωστό μοντέλο στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» δηλώνοντας πως έχει ανάμεικτα συναισθήματα, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν είναι κάτι που θα την πτοήσει για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

«Κάποιες άβολες στιγμές υπήρξαν στο GNTM, ειδικά όταν λες κάτι δυσάρεστο. Τα συναισθήματα για το GNTM είναι λίγο μεικτά. Δεν έχω κάποια πικρία που δεν θα είμαι στον επόμενο κύκλο γιατί αυτό που έκανα μου άρεσε πολύ. Το σόου ήταν κάτι το οποίο το είδα σαν μεμονωμένο οπότε κοιτάζω μπροστά. Προς το παρόν δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο αλλά συζητάω διάφορα πράγματα και υπάρχουν διάφορες ιδέες για μελλοντικά τηλεοπτικά πρότζεκτ», αποκάλυψε.

Όσον αφορά τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά σχετικά με την επιστροφή της στο GNTM ότι «είναι μεγάλη πρόκληση για εκείνη και μεγάλο “στοίχημα” αυτή η ολική επαναφορά», σχολίασε: «Ολική επαναφορά που ανέφερε η Βίκυ Καγιά στο GNTM ως προς τι θα γίνει; Δηλαδή όλοι οι προηγούμενοι, πες εγώ εντάξει που ήμουν στην τελευταία σεζόν, έχουν φύγει… Νομίζω μόνο ο Γιώργος Καράβας έχει μείνει. Δεν ξέρω, ίσως να εννοούσε τα παιδιά που θα είναι μόνο κορίτσια. Μάλλον αυτό θα εννοούσε».

Εκτός όμως για το reality του Star μίλησε και για την προσωπική της ζωή. Συγκεκριμένα παραδέχτηκε πως: «Έχω δεχθεί ζήλια σε σχέση μου, νομίζω σε αρκετούς ανθρώπους έχει συμβεί, και δεν το μπορώ καθόλου. Μετατρέπει τη σχέση σε τοξική από το ξεκίνημα της οπότε και δεν μπορεί να συνεχίσει. Βεβαίως και ήταν αιτία χωρισμού αν και έπαιξε ρόλο η απόσταση στη δική μου περίπτωση»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This