Αντώνης Βογιατζής για Αθανασοπούλου: «Έκατσε στα πόδια του σκηνοθέτη! Φεύγοντας φώναζε ότι θα κάνει καταγγελία»

Must Read

Την παραίτηση του από την σειρά «Σασμός» υπέβαλλε ο σκηνοθέτηςΚώστας Κωστόπουλος έπειτα από την καταγγελία για βιασμό, που έκανε εις βάρος του ηθοποιός Έλενα Αθανασόπουλου. 

Δείτε επίσης: Έλενα Αθανασοπούλου για Κώστα Κωστόπουλο: «Ήμουν στο αυτοκίνητο και ήταν από πάνω μου…»

Ο σκηνοθέτης της πετυχημένης σειράς του Alpha διέψευσε τις κατηγορίες της νεαρής ηθοποιού και αποκάλυψε ότι θα προβεί στη δικαιοσύνη κάνοντας της μήνυση, καθώς προσπαθεί να διαβάλει την εικόνα του.

Όσοι από τους καλλιτέχνες ενημερώθηκαν για αυτή την υπόθεση, μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για τον εν λόγω σκηνοθέτη, ωστόσο η ηθοποιός ισχυρίζεται πως υπάρχουν και άλλα θύματα που έχουν υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά από εκείνον.

Ο σκηνοθέτης Αντώνης Βογιατζής όμως έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», πως η Έλενα Αθανασοπούλου τον είχε απειλήσει πως θα τον καταγγείλει.

«Το συγκεκριμένο άτομο παλιότερα, πριν την περίοδο του Covid-19 ετοιμάζαμε μια ταινία κι είχε καλεστεί για έναν ρόλο. Ήταν μαζί με μία άλλη συνάδελφο και κάναμε δοκιμαστικό να δούμε την έκφραση κι αν μπορεί να βγάλει τον ρόλο. Ήταν συνεχώς σε μία κατάσταση επίθεσης και κολακείας.

Δεν μπορώ να πω ότι φλέρταρε ανοιχτά. Όταν φτάσαμε στο σημείο να της δώσω οδηγίες για μια σκηνή, αντέδρασε για το αν θα υπάρχουν ερωτικές σκηνές στην ταινία. Σε μια στιγμή μού είπε “Τι; Θα έχουμε ερωτικές σκηνές; Τι πράγματα είναι αυτά;”. Της είπα ότι αν δεν σου αρέσει ο ρόλος, μπορείς να αποχωρήσεις. Για καλή μου τύχη ήταν μαζί και η άλλη συνάδελφος γιατί δεν μου αρέσει να γίνονται καστ ενός ατόμου μόνο», είπε αρχικά ο σκηνοθέτης και πρόσθεσε: «Πάμε μετά από αρκετό καιρό, παίρνω την απόφαση να κάνω μια ταινία και καλώ την Έλενα και της λέω “υπάρχει αυτός ο ρόλος”. Ναι μου λέει, μια χαρά. Ετοιμάζουμε ένα meeting με τους ηθοποιούς, για να εξηγήσουμε τι και πώς. Το συγκεκριμένο άτομο δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο, απ’ όταν μπήκε στον χώρο να επικοινωνεί προκλητικά με τους υπολοίπους.

Δημιουργούσε πηγαδάκια με τους συναδέλφους, κάνοντας φλερτ με όλους. Τέλος πάντων, δεν μπορώ να επεκταθώ παραπάνω, γιατί είμαστε στον αέρα και είναι μεσημεριανή ώρα. Οι κινήσεις της, η ενδυματολογία της, η συμπεριφορά, όλα… Όταν λέω ενδυματολογικά, εντάξει, καλοκαίρι ήταν, αλλά άλλο να φοράς μια κοντή φούστα κι άλλο να τραβάς τη φούστα»

«Μέχρι που γύρισε και μου είπε ο σκηνοθέτης “τι είναι αυτό;”. Κάποια στιγμή, την έπιασα και της είπα “μαζέψου λίγο, σε παρακαλώ, να κάνουμε τη δουλειά μας”. Τότε, ήταν και η “βροχή καταγγελιών” του MeToo. Και τότε, μου λέει “έχω καταλάβει τι κάνετε εδώ και θα σε καταγγείλω στο ΣΕΗ”», κατέληξε λέγοντας.

Η Έλενα Αθανοσοπούλου μιλώντας στην εκπομπή «Tι λες τώρα» παραδέχτηκε ότι ήθελε να τον καταγγείλει διότι, σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η ίδια, ζητούσε από εκείνη και άλλη μία συνάδελφό της να κάνουν πρόβα για την ταινία που τις είχε προσλάβει, γυμνές.

«Αφού λοιπόν βγήκε στα κανάλια, να βγει και να μας πει ότι στην προετοιμασία που με είχε πάρει σαν ηθοποιό μαζί με μία άλλη κοπέλα, μας ζήτησε ένα χρόνο πριν τα γυρίσματα να κάνουμε πρόβες γυμνές. Τα έκανα άνω κάτω και έφυγα. Στην πορεία έφυγε και εκείνη η κοπέλα, που είναι φίλη μου πλέον μετά από αυτό» , τόνισε η ηθοποιός.

Ο Γιάννης Βογιατζής από την μεριά του αρνείται τα όσα επικαλέστηκε η ηθοποιός. Ο ίδιος μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και εξήγησε πως: «Την είχα σε δυο casting και απορρίφθηκε. Ο λόγος που απορρίφθηκε δεν ήταν οι υποκριτικές της ικανότητες γιατί δε φτάσαμε σε αυτό το επίπεδο. Της έδωσα ένα κείμενο, έπρεπε να κάνει μια νοικοκυρά. Της είπα να το διαβάσει, να πάρει το χρόνο της για να δούμε αν μπορεί να κάνει 2-3 κινήσεις. Της είπα ότι θέλω να δούμε αν μπορεί να κάνει το βλέμμα μιας μάγισσας.

Προσπάθησε, το αποτέλεσμα που είδα ήταν γελοίο. Με ρώτησε αν θα κάνουμε ερωτικές σκηνές αλλά της είπα ότι ο ρόλος της δεν είναι για να κάνει ερωτική σκηνή»

Όσον αφορά τις κατηγορίες της, δήλωσε πως: «Για ποιο λόγο να κάνει πρόβες γυμνή; Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε πρόβες έτσι. Ο ρόλος ήταν μια μάγισσα. Γιατί να είναι γυμνή μια μάγισσα; Μετά από αρκετό καιρό είπα να δώσω άλλη μια ευκαιρία. Ο τρόπος της εκεί ήταν καθαρά προκλητικός. Γύρισε ο σκηνοθέτης και μου είπε “διώχτη τώρα”.

Όλοι ήταν κοινωνικοί. Δεν πήγε όμως κανένας να κάτσει στα πόδια κανενός. Σηκώθηκε πάνω και ξαφνικά έκατσε στα πόδια του ανθρώπου. Σηκώνεται επί τόπου ο σκηνοθέτης και λέει, “τι είναι αυτό;” Αυτό εμένα με πρόσβαλε γιατί εγώ την είχα φέρει. Φεύγοντας άρχισε να φωνάζει ότι θα κάνει καταγγελία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This