Έλενα Αθανασοπούλου: Tο μήνυμα που σκόπευε να στείλει στον Κωστόπουλο και το ξέσπασμα για το «γιατί τώρα»

«Η ίδια η κοινωνία με καταδικάζει επειδή έχω και χαρούμενες στιγμές και έχω την εμφάνιση που έχω»

Must Read

Ακόμη μία καταγγελία κακοποιητικής συμπεριφοράς που αφορά το χώρο του θεάματος είδε το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για την Έλενα Αθανασόπουλου, η οποία κατήγγειλε τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο για βιασμό. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η νεαρή ηθοποιός, η αποτρόπαια πράξη συνέβη πριν 12 χρόνια και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Ο σκηνοθέτης, της πολύ πετυχημένης σειράς «Σασμός», από τη μεριά του σκοπεύει να μηνύσει την ηθοποιό, καθώς, όπως ισχυρίζεται, προσπαθεί να τον διαβάλει.

Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τις ψυχαγωγικές εκπομπές και η εκπομπή «Πρωινό» δημοσιοποίησε ένα μήνυμα της ηθοποιού το οποίο είχε προσπαθήσει να στείλει στον Κώστα Κωστόπουλο, όμως δεν βρήκε ποτέ τη δύναμη να το κάνει.

«Η οικογένειά μου έχει φως. Οι φίλοι που επέλεξα να έχω, έχουν φως. Οι άνθρωποι που ερωτεύτηκα έχουν φως. Οι επαγγελματικές συνεργασίες είχαν φως. Σχεδόν όλοι οι συνάδελφοι με τους οποίους δούλεψα, έχουν φως. Ένα δύο μου είναι αδιάφοροι αλλά δεν με έβλαψαν. Τα ταξίδια που κάναμε για θεατρικές παραστάσεις είχαν απεριόριστο φως. Ό,τι έχω να θυμάμαι από το 2018 ως τώρα που εργάζομαι στον χώρο του θεάματος είναι γέλια, γέλια γέλια. Ταξίδια, γέλια, πραγματικά ωραίες αναμνήσεις.

Είσαι το μόνο σκοτεινό σημείο όπου είχα την ατυχία να γνωρίσω λίγο μετά την αποφοίτησή μου από τη δραματική σχολή. Ήμουν ένα κοριτσάκι. Και όσο το σκέφτομαι ακόμα απορώ με το θράσος σου. Νομίζω ότι είναι ήδη γνωστό το θράσος σου και ο κακός σου χαρακτήρας», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Η απάντηση στο γιατί τώρα

Η Έλενα Αθανασοπούλου έχει λάβει αρνητικά μηνύματα διότι καθυστέρησε να καταγγείλει το γεγονός για 12 ολόκληρα χρόνια ενώ πολλοί κάνουν λόγο στην εντυπωσιακή εμφάνισή της. Η ίδια μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media απάντησε στα κακόβουλα σχόλια σχολιάζοντας πως: «Η ίδια η κοινωνία μου λέει γιατί τώρα; Ενώ φωνάζει και μου λέει βγείτε και μιλήστε θύματα. Και η ίδια η κοινωνία με καταδικάζει επειδή έχω και χαρούμενες στιγμές και έχω την εμφάνιση που έχω. Άντε βγάλε άκρη! Εγώ οφείλω πάντως να σας πω ότι τον αγαπώ τον εαυτό μου και τα έχω πολύ καλά μαζί του. Καλό σας βράδυ».

Όρος συμβολαιου Σασμός

O Κώστας Κωστόπουλος μετά την τροπή που πήρε το θέμα αποφάσισε να παραιτηθεί από την σειρά Σασμός, γεγονός το οποίο γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τομ προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του ΑΝΤ1, ο σκηνοθέτης εν μέρη αναγκάστηκε να το κάνει καθώς ήταν ένας από τους όρους τους συμβολαίου του.

«Τα συμβόλαια που υπογράφουν οι παράγοντες των μεγάλων παραγωγών που επενδύουν τα κανάλια, πλέον, δεν είναι όπως τα γνωρίζαμε μέχρι πέρυσι. Έχει μεσολαβήσει το κίνημα #metoo και μπαίνει ο όρος ότι σε περίπτωση που εμπλακεί το όνομα, μέχρι η υπόθεση να διαλευκανθεί, όποιος είναι σχετικός με την καταγγελία δεν μπορεί να συνεχίσει να συνεργάζεται με κανάλι ή εταιρεία παραγωγής.

Ένα τέτοιο συμβόλαιο έχει υπογραφεί. Ήταν παραίτηση πριν μπει σε εφαρμογή ο όρος που έχει υπογράψει».

Δείτε επίσης: Βεντέτα βιασμού με τον Κωστόπουλο: Υπονοούμενα από κύκλους του Alpha για άγριο παρασκήνιο από ανταγωνιστές

Ο Κώστας Κωστόπουλος στους ισχυρισμούς του δήλωσε πως μετά τον βιασμό που την κατηγόρησε είχαν επικοινωνία μεταξύ τους, η ηθοποιός από την μεριά της εξήγησε πως: «Δεν θέλω ούτε να λέω, ούτε να ακούω το όνομά του. Καλώς έκανε την ανάρτηση που έκανε, ο καθένας προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, δικαίωμά του να κάνει ό,τι θέλει. Εκείνος αποφάσισε να αποχωρήσει από το “Σασμό”, ο κόσμος θα κρίνει και η αργότερα η δικαιοσύνη. Εγώ βρίσκομαι στην Αθήνα και κάνω συναντήσεις με το δικηγόρο μου. Είναι δυνατόν να έβγαινα μπροστά μετά από τόσα χρόνια και να έκανα μια ψευδή καταγγελία; Την έχω ανάγκη την στήριξη του κόσμου και είμαι ευγνώμων για αυτήν την αγάπη που δέχομαι. Όλη η οικογένεια μου και οι φίλοι μου είναι στο πλευρό μου από την αρχή που αποφάσισα να τους πω το βίωμά μου και το μυστικό που κρατούσα όλα αυτά τα χρόνια. Βρέθηκαν άτομα που έχουν βιώματα άσχημα και από τον άνθρωπο που κατηγορώ και αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί η δική μου υπόθεση θα δυναμωθεί και θα φαίνεται ότι λέω σίγουρα την αλήθεια. Χρειάζεται δύναμη και χρόνος για να εξιστορήσεις τέτοια άγρια περιστατικά» .

 

Η Μαίρη Βιδάλη στο πλευρό του σκηνοθέτη

Στο πλευρό του σκηνοθέτη βρίσκονται αρκετοί καλλιτέχνες κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο που τον χαρακτηρίζει το ήθος του.

Ανάμεσά τους και η ηθοποιός Μαίρη Βιδάλη η οποία αδυνατεί να πιστέψει ότι έχει προβεί σε αυτήν την άσχημη πράξη.

«Το κίνημα #metoo είναι πάρα πολύ σοβαρό και είμαι υπέρ όλων αυτών των ανθρώπων που καταγγέλουν βίαιες πράξεις αλλά μέχρι ένα όριο. Δε γίνεται τους ανθρώπους που έχουμε για παράδειγμα ήθους και σεβασμού απέναντι και στον καλλιτέχνη αλλά και στο θέατρο να βρίσκονται στον στόχο και να αναγκάζονται να παραιτηθούν από τη δουλειά.

Ο τρόπος που αντιμετωπίζει τις γυναίκες ο κύριος Κωστόπουλος είναι σαν παιδιά του. Είναι σοβαρός οικογενειάρχης και ένας άνθρωπος με χιούμορ και καλοσύνη. Δε γίνεται και δεν πρέπει να υπερισχύσει το κακό, η συκοφαντία σε έναν άνθρωπο που έχει δώσει το στίγμα του στη δουλειά.

Χαρακτηριζόμαστε από ότι έχουμε κάνει, δεν μπορεί να αμφισβητηθούν κάποιοι άνθρωποι. Θεωρώ πως ο κύριος Κωστόπουλος αποκλείεται να έχει προβεί σε αυτή την πράξη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This