H Αμάντα Γεωργιάδη τράβηξε τα φλας στο τιρκουάζ χαλί της Eurovision! Απόψε η μάχη της στον ημιτελικό

Σαν ηρωίδα παραμυθιού!

Must Read

Με ηρωίδα κλασικού παραμυθιού έμοιαζε η Αμάντα Γεωργιάδη το βράδυ της Κυριακής, όταν εμφανίστηκε στο τιρκουάζ χαλί, την καθιερωμένη εκδήλωση της Eurovision μέσω της οποίας δίνεται κάθε χρονιά το… σύνθημα για την έναρξη της διαγωνιστικής εβδομάδας. Στη φετινή 66η διοργάνωση του ευρωπαϊκού μουσικού θεσμού το τιρκουάζ χαλί στρώθηκε στη Venaria Reale, που ήταν μία από τις βασιλικές κατοικίες του οίκου της Σαβοΐας, στο Τορίνο της Ιταλίας. Πρόκειται για ένα κτίριο που το 1997 μπήκε στη λίστα με τα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Εκεί η Αμάντα Tenfjord, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, το οποίο προέρχεται από τη μικρή πόλη της Νορβηγίας όπου μεγάλωσε, το Tenfjord, τράβηξε τα φωτογραφικά φλας κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την αιθέρια εμφάνισή της. Η Ελληνίδα εκπρόσωπος, που θα διαγωνιστεί απόψε στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2022 με το τραγούδι «Die Together», περπάτησε στο χαλί φορώντας στράπλες φούξια τουαλέτα με την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη, δηλαδή της σχεδιάστριας που έχει επιμεληθεί το ενδυματολογικό κομμάτι και την εμφάνισή της στο stage του Pala Olimpico.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης η 25χρονη τραγουδίστρια, η οποία φιγουράρει ανάμεσα στα μεγάλα φαβορί της Eurovision 2022, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ενώ έστειλε και ένα τρυφερό μήνυμα στη γιαγιά της, που είναι 101 ετών και, όπως είπε, ελπίζει να την παρακολουθήσει απόψε να δίνει τη «μάχη» της για την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού. «Σ’ αγαπώ, γιαγιά» είπε η Αμάντα στα ελληνικά. Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision θα μεταδοθεί απόψε από την ΕΡΤ, στις 22.00, σε σχολιασμό των Γιώργου Καπουτζίδη και Μαρίας Κοζάκου. Συνολικά θα διαγωνιστούν 17 χώρες στον αποψινό τελικό, με την ελληνική συμμετοχή να εμφανίζεται 15η στη σκηνή του Pala Olimpico. Καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This