Ειρήνη Στεριανού: «Δεν το είχα πει στους γονείς μου, φοβήθηκα! Πηγαίνω σε ψυχολόγο σχεδόν ένα χρόνο τώρα»

Must Read

Η Ειρήνη Στεριανού ξεκίνησε την πορεία της ως μοντέλο, ωστόσο το τελευταίο διάστημα ασχολείται ενεργά και με την υποκριτική. Αυτό το διάστημα μάλιστα πρωταγωνιστεί στην παράσταση του σκηνοθέτη Θοδωρή Βουρνά, «Guilty Choices».

Δεν είναι όμως η πρώτη απόπειρα του νεαρού μοντέλου να ανέβει στην σκηνή. Η ίδια είχε αποκαλύψει στην «Espresso» πως είχε συμφωνήσει να παίξει σε μία θεατρική παράσταση, αλλά η συνεργασία με τον σκηνοθέτη δεν ευδοκίμησε γιατί προσπάθησε να την παρενοχλήσει σεξουαλικά, ζητώντας της να κάνουν στην πρόβα μία ερωτική σκηνή, η οποία δεν αναγραφόταν στο κείμενο.

Για την άσχημη εμπειρία που είχε από άνθρωπο του θεάτρου μίλησε η φιλόδοξη ηθοποιός στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου ανέφερε πως: «Σε οντισιόν για ταινία μου ζήτησε ο σκηνοθέτης να κάνουμε τον ρόλο και προσπάθησε να με αποπλανήσει. Ενώ είχα κλείσει τη δουλειά, είχα πάει να μάθω περισσότερα για τον ρόλο και δεν ήταν καν αυτό που έγραφε το σενάριο. Έφυγα».

Η Ειρήνη στεριανού έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, για το οποίο έχει εκφράσει στο παρελθόν την πικρία της σχετικά με τις δοκιμασίες που έπρεπε να φέρουν εις πέρας τα νεαρά μοντέλα αλλά και για την συμπεριφορά των κριτών.

Συυγκεκριμένα είχε αναφέρει πώς μέσα στο reality μόδας υπέστη πλύση εγκεφάλου, αφού την έκαναν να πιστεύει πως μόνο αυτό που την συμβούλευαν είναι το σωστό.

«Όλοι οι κριτές του GNTM ήταν μόνο στα γυρίσματα. Δεν νοιάστηκαν, πιστεύω το έβλεπαν σαν δουλειά τους, δεν ήρθε κάποιος να με συμβουλεύσει. Στο GNTM εκτός από την Βίκυ Καγιά τους άλλους δεν τους ξέραμε τότε, έγιναν γνωστοί μέσα από αυτό. Δεν είναι τόσο για τους παίκτες το reality, είναι για τους κριτές», σημείωσε.

Όσον αφορά την υπόθεση revenge porn όπου είχε εμπλακεί από πρώην σύντροφό της, ο οποίος είχε αφήσει να διαρρεύσουν αισθησιακές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, αποκάλυψε πως: «Πηγαίνω σε ψυχολόγο σχεδόν ένα χρόνο τώρα. Δεν το είχα πει στους γονείς μου. Το είπα τώρα που το δημοσιοποίησα κάπως… Δεν ήθελα να τους στενοχωρήσω. Ζούνε σε ένα χωριό, που όπως και να το κάνεις, είναι χωριό, είναι κλειστή κοινωνία. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να τα αντιληφθούν και να τα επεξεργαστούν όπως οι νέες γενιές. Φοβήθηκα, όμως μίλησα και με κατάλαβαν».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This