Καλίδης για την «αποχώρηση» της Κωνσταντίνας από το σχήμα με την Σαμπρίνα: «Είναι πολύ πιθανό να ήταν διαφημιστικό κόλπο»

«Στο Survivor ένας κωπηλάτης μου έδωσε το κινητό του και έστειλα ένα μήνυμα»

Must Read

Επεισοδιακά αποχώρησε η Κωνσταντίνα πριν λίγες ημέρες από τη συνέντευξη τύπου που ετοιμάζει το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, όπου τραγουδάει μαζί με τη Σαμπρίνα και ο λόγος, όπως ακούγεται, ήταν η μαρκίζα. Τελικά το σχήμα δεν διαλύθηκε και η συνεργασία των δύο τραγουδιστριών συνεχίζεται κανονικά.

Για το γεγονός αυτό μίλησε ο Πάνος Καλίδης στην κάμερά της εκπομπή «Super Κατερίνα» και σχολίασε ότι: «Είναι πολύ πιθανό να ήταν διαφημιστικό κόλπο για να γίνει ντόρος. Έχει συμβεί πάρα πολλές φορές να μην τηρηθούν κάποιοι κανόνες και όροι τις συμφωνίας, έτσι ώστε ο ένας από τους καλλιτέχνες του σχήματος να νιώθει αδικημένος και να πρέπει να αποχωρήσει για το καλό της καριέρας του».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο φετινό Survivor. Το γεγονός ότι ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ επικοινώνησαν κρυφά με δικά τους πρόσωπα, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι και αυτός το είχε κάνει όταν συμμετείχε στο περσινό reality επιβίωσης.

«Κάποια στιγμή που ήμασταν στην παραλία με την Κάτια είχε περάσει ένας κωπηλάτης και μας έδωσε κάτι γαλέτες. Μου έδωσε και το κινητό του και μπήκα στα social και είδα το προφίλ μου και έστειλα κι ένα μήνυμα», δήλωσε.

Όσον αφορά τις φήμες που έσπειρε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ περι ειδυλλίου του Άρη Σοϊλέδη και της Σοφιάνας Αβραμάκη, ο τραγουδιστής κατακεράυνωσε τον make up artist λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Υπάρχει κάποιος που πιστεύει τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ; Δεν έχει αξιοπρέπεια και ο λόγος του δεν έχει βαρύτητα. Εδώ ακούσαμε από τον Εμμανουήλ ότι τώρα που έφυγε η Σοφιάνα, ο Άρης ότι ήρθε κοντά με τη Ναυσικά. Πόσο τραγικό; Αφού με τη Ναυσικά είμαστε φίλοι τόσα χρόνια και γνωριζόμαστε και σαν ζευγάρια».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This