Σαλίνα Γαβαλά: «Σε ηλικία 17 ετών δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από άνθρωπο του μουσικού χώρου»

«Έκανε φυλακή μετά από μερικά χρόνια»

Must Read

Η Σαλίνα Γαβαλά είναι μία καταξιωμένη καλλιτέχνης η οποία ξεκίνησε να ασχολείται με την υποκριτική, αλλά στο τέλος την κέρδισε το τραγούδι.

Μάλιστα η γνωστή ερμηνεύτρια υπήρξε vocal coach στο X-Factor. H ταλαντούχα τραγουδίστρια και ηθοποιός ασχολείται με τα καλλιτεχνικά δρώμενα από αρκετά νεαρή ηλικία.

Μιλώντας στην εκπομπή «Love it» μάλιστα αποκάλυψε πως σε ηλικία 17 ετών είχε υποστεί σεξουαλική παρενόχληση από άνθρωπο του μουσικού χώρου.

«Ήμουν τυχερή γιατί για κάποιον λόγο έχω μια αυστηρότητα ενδεχομένως και κατάφερνα να χειριστώ καταστάσεις με έναν τρόπο. Έχω υπάρξει κατά κάποιο τρόπο… Δεν θέλω να πω θύμα γιατί δεν μου αρέσει αυτή η λέξη και δεν το κουβαλάω σαν τραύμα. Έζησα κάποιες περίεργες καταστάσεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ήμουν 17 χρονών στην Κύπρο, δεν το συνέχισα σε καταγγελία αλλά ευτυχώς αυτός ο άνθρωπος μετά από χρόνια πλήρωσε για αυτό γιατί τον κατήγγειλαν άλλες κοπέλες. Δεν ήταν του θεατρικού αλλά του μουσικού χώρου. Στην Κύπρο είναι γνωστή η ιστορία του συγκεκριμένου ανθρώπου, ο οποίος έκανε φυλακή μετά από μερικά χρόνια».

«Δεν κουβαλάω τραύματα. Όσα τραύματα δηλαδή υπάρχουν τα δηλώνω και είναι η ψυχοθεραπεία μου αυτό», κατέληξε λέγοντας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This