Γιώργος Κατσαούνης: O λόγος που χτύπησε τον Τάκη και το «άδοξο τέλος» με την Μυριέλλα

Must Read

Αποβλήθηκε ο Γιώργος Κατσαούνης από το Survivor, καθώς καταπάτησε έναν πάρα πολύ σοβαρό όρο του συμβολαίου, αφού άσκησε βία ενάντια στον Τάκη Καραγκούνιας.

Ο Τσακατσουκας μιλώντας στην εκπομπή «Love it», αποκάλυψε το παρασκήνιο γύρω από τον τσακωμό του με τον πρώην συμπαίκτη του, τονίζοντας πώς τον έθιξε και για αυτό προέβη Σε αυτήν την κατακριτέα πράξη.

«Η σχέση μου με τον Τάκη ξεκίνησε όμορφα, αλλά στη συνέχεια προέκυψε ανταγωνισμός στους στίβους μάχης. Η Ναυσικά άφησε τα παπούτσια της στην παραλία, πήγα να τα πάρω, μπερδεύτηκα και πήρα του Τάκη. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Ο Τάκης νευρίασε και είπε μια κουβέντα “όποιος πήρε τα παπούτσια του γα… το σπίτι”. Είναι κάποιες κουβέντες που δεν λέγονται.

Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά η κουβέντα ήταν βαριά. Δεν θα πείραζα ποτέ τον Τάκη στην έξω ζωή, αλλά δεν θα ήθελα κιόλας να έχω σχέση με ένα άτομο που μου πρόσβαλε το σπίτι, την τιμή και την οικογένεια», εξήγησε ο Θεσσαλός πρώην παίκτης του reality επιβίωσης.

Όσον αφορά το ειδύλλιο με την Μυριέλα Κουρεντή εξομολογήθηκε ότι: «Δεν θα την πάρω τηλέφωνο, έχει φλερτ. Μου άρεσε πολύ όταν την είδα και την κυνήγησα. Είχα συναισθήματα για τη Μυριέλλα, αλλά στο έπαθλο επικοινωνίας ανέφερε κάποιον Τζον και κάποιος από τη μπλε ομάδα μου είπε πως είναι το φλερτ της. Το ένιωσα σαν προδοσία. Δεν μετανιώνω γι’ αυτό που είχα με τη Μυριέλλα, ήταν μια όμορφη ιστορία που έληξε άδοξα»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This