Απασφάλισε η Βίκυ Καγιά για την Έλενα Χριστοπούλου: «Το GNTM την ανέδειξε, της έδωσε τη δόξα»

«Λυπάμαι που νιώθει έτσι αλλά αυτό είναι»

Must Read

Το GNTM ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε ένα διαφορετικό concept από αυτά που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα τα μοντέλα που θα συμμετέχουν θα είναι μόνο γυναίκες από 18 έως 88 ετών ενώ έχουν υπάρξει αλλαγές και στην κριτική επιτροπή.

Η Βίκυ Καγιά μετά από ένα χρόνο απουσίας επέστρεψε στο reality μόδας, ενώ ένα από τα γνώριμα πρόσωπα τα οποία θα συνεχίσουν να dίνουν τα φώτα τους στα επίδοξα μοντέλα θα είναι ο Γιώργος Καραβάς. Το τελευταίο διάστημα ακούγεται πως για κριτική επιτροπή σκέφτονται τρία νέα ονόματα και συγκεκριμένα τον Τάσο Σοφρωνίου, την Ορσαλία Παρθένη και τον Θανάση Κίρκη.

Ωστόσο σύμφωνα με την Βίκυ Καγιά η παραγωγή του reality δεν έχει καταλήξει ακόμη στους κριτές. «Απ’ ό,τι ξέρω μέσα Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το GNTM. Όταν αλλάζουν τα πάντα χρειάζεται λίγος χρόνος για αναπροσαρμογή. Η κριτική επιτροπή δεν έχει κλείσει ακόμη. Κάνουν δοκιμαστικά ακόμα. Μόνο για τον Γιώργο Καράβα ξέρω. Πρόκειται για νέα άτομα που δεν έχουν ξανά εμφανιστεί στην τηλεόραση», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Στην ερώτηση αν θα επέλεγε να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή την Έλενα Χριστοπούλου, απάντησε πως: «Δεν θα επέλεγα ούτε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ούτε την Έλενα Χριστοπούλου για την κριτική επιτροπή, θα προτιμούσα κάποιον από τα παλιά Next Top Model, όπως ο Χριστόφορος Κοτέντος, Τάσος Σωφρονίου».

Όσον αφορά τη δήλωση της Έλενας Χριστοπούλου ότι δεν θα επέστρεφε ποτέ ξανά στο GNTM αλλά και για την Ζενεβιέβ Μαζαρί που δήλωσε ότι δεν χάνει κάτι που δεν θα είναι φέτος στο συγκεκριμένο project, απάντησε πως: «Δεν ξέρω γιατί η Έλενα δήλωσε ότι δεν θα επέστρεφε. Το GNTM την ανέδειξε, της έδωσε τη δόξα που χρειάζεται για να προχωρήσει παραπέρα. Μπορεί μέσα της να έχει κάποια πικρία δεν ξέρω. Δεν μπορώ να μιλάω για τους άλλους. Λυπάμαι που νιώθει έτσι αλλά αυτό είναι.

Είναι ένα project που η Ζενεβιέβ αγαπούσε και απομακρύνθηκε από αυτό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει καλή σχέση με το κανάλι. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να δηλώνει αυτό που θέλει όπως το θέλει, ο καθένας έχει το δικαίωμα να παίρνει ό,τι αποφάσεις θέλει και να εκνευριστεί και να πει κάτι παραπάνω. Μπορεί η γυναίκα να έχει στεναχωρηθεί, ξέρω εγώ; Δικαίωμα του καθενός»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This