Χώρισαν η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Τεό Κωνσταντόπουλος: «Τα έφτιαξε με άλλον ενώ ήμασταν μαζί»

«Bόμβα» στη showbiz! «H κοπέλα έχει το ίδιο μοτίβο με τους συντρόφους της»! Ο... φίλος του φίλου που της «γυάλισε» και ο νέος εραστής που τα «κάρφωσε» όλα

Must Read

Η νύφη το έσκασε με… άλλον! Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος πίσω από το άγριο παρασκήνιο ανάμεσα στο love story της Κάτιας Ταραμπάνκο και του tattoo artist Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», με το ειδύλλιο να λαμβάνει άδοξα τέλος, και τον πρώην πια σύντροφο της άλλοτε παίκτριας του «Survivor» να εξαπολύει εναντίον της βέλη και να κάνει λόγο ευθαρσώς για παράλληλη σχέση από την πλευρά της! Ποιος θα περίμενε ότι ένας θυελλώδης έρωτας, με δημόσιες δηλώσεις αγάπης (το μοντέλο είχε κάνει γνωστή τη σχέση της με τον Κωνσταντόπουλο σε έπαθλο επικοινωνίας στο «Survivor»), κοινά τατουάζ πάθους, πρόταση γάμου και μονόπετρο να είχε τέτοιο τέλος!

Και αν οι κακές γλώσσες στη showbiz ανέφεραν στο παρελθόν ότι «δεν την προλαβαίνουν την Κάτια Ταραμπάνκο με τις σχέσεις της τον τελευταίο χρόνο», έρχεται σήμερα ο Κωνσταντόπουλος (ο σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, που έγινε…. πρώην, όπως και ο τότε σύντροφός της είχε γίνει «τέως» όταν συνδέθηκε εκείνη ερωτικά με τον tattoo artist) να πετάξει βόμβες εναντίον της, αποκαλύπτοντας όχι μόνο τον χωρισμό τους, αλλά και το άγριο παρασκήνιο πίσω από το άδοξο φινάλε τους!

«Πλέον δεν μου κάνει κάτι εντύπωση για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Έχει το ίδιο “μοτίβο” με τους ερωτικούς της συντρόφους. Εξάλλου, το είπε και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, ότι ήρθε με τον τότε σύντροφό της (και μετέπειτα πρώην) για να κάνει εκείνος tattoo κι έτσι με γνώρισε. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με εμένα τώρα. Παρουσία της Ταραμπάνκο είχα μια συνάντηση μ’ έναν φίλο μου για ένα επαγγελματικό project. Σε αυτή τη συνάντηση ο άνθρωπος με τον οποίο έκανε το ραντεβού είχε φέρει και έναν δικό του φίλο! Με αυτόν τον άνθρωπο η Ταραμπάνκο άρχισε να κουβεντιάζει και με αυτόν βρέθηκαν έπειτα από κάποιες ημέρες, ενώ μέναμε μαζί» αποκαλύπτει ο tattoo artist! Σύμφωνα πάντα με τον απατημένο Θοδωρή Κωνσταντόπουλο, από αυτόν τον άνθρωπο έμαθε από το τηλέφωνο την περασμένη Παρασκευή ότι η Ταραμπάνκο γύρισε σελίδα στη ζωή της και ενώ ήταν σε σχέση μαζί του!

«Δεν μου το είπε η ίδια, ενώ μέναμε μαζί. Είχε όλα της τα πράγματα στο σπίτι μου. Την είχα ρωτήσει γιατί… Και μου είπε “σ’ αγαπάω, τον έρωτα τον έχω απομυθοποιήσει, αλλά δώσε μου λίγο χρόνο”. Και με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος αυτός και μου είπε τι τρέχει. Οφείλω να αναγνωρίσω τη συμπεριφορά του ως αντρίκια. Έτσι και έμαθα ότι είχαν κανονίσει να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη. Η ίδια έκανε τις επιλογές της, είμαστε οι επιλογές μας, και αυτό κρατάω» σημειώνει ο ίδιος με νόημα!

Ωστόσο, μόλις πριν από μια εβδομάδα, η Κάτια Ταραμπάνκο δήλωνε σε πρωινή εκπομπή για τον 34χρονο tattoo artist, τον άνθρωπο που ήταν στη ζωή της για έναν σχεδόν χρόνο: «Είδα έναν άνθρωπο που με κρατάει μέχρι και σήμερα ήρεμη. Η επικοινωνία κάνει καλό στις σχέσεις. Βοηθάει και η απόσταση, γιατί λείπουμε ο ένας στον άλλον. Το σημαντικότερο όμως είναι το ότι δεν με πιέζει στη δουλειά. Ευελπιστώ ότι η ζωή μου θα συνεχιστεί με τον Θοδωρή. Δεν θα πω μεγάλες κουβέντες όμως. Για παιδί δεν είμαι έτοιμη, σίγουρα όχι. Προτιμώ να βοηθήσω τα ζωάκια για την ώρα. Το μονόπετρο αυτό ήταν της μαμάς του Θοδωρή και μου το χάρισε. Ήταν μια κίνηση αποδοχής στην οικογένεια. Φλώρα λένε τη μαμά του».

Μέσα σε όλα τα άλλα είχαν προηγηθεί και δηλώσεις με αφορμή τη συμμετοχή της ως νύφη στο φιλανθρωπικό bridal show του «Yes i do», με την Κάτια Ταραμπάνκο να λέει: «Είμαι υπέρ της αγάπης! Στο ίντερνετ μου κάνουν 5-6 προτάσεις γάμου την εβδομάδα. Μια και καλή πρόταση γάμου έχω δεχτεί μια φορά, στο “GNTM”. Καλά πήγε αυτό. Μου αρέσουν τα μονόπετρα. Έχω δύο μονόπετρα από τον σύντροφό μου, αλλά είναι απλά δώρα. Ο σύντροφός μου έχει κάνει τατουάζ το όνομά μου στα ρωσικά στο πρόσωπό του. Με κέρδισε στο βασικότερο ότι δεν με πιέζει στη δουλειά μου! Υπήρχαν σχέσεις μου που δεν δεχόντουσαν το μόντελινγκ και αυτό ήταν αιτία χωρισμού τις περισσότερες φορές».

«Δεν μπορεί η Κάτια να βγαίνει και να κάνει δηλώσεις για εμένα και τη σχέση μας, να δείχνει το δαχτυλίδι και έπειτα από μια εβδομάδα να τα αναιρεί, ενώ διατηρούσε παράλληλη σχέση. Στο “Yes i do” εγώ δεν ήμουν παρόν, συνοδευόταν από τον νέο της σύντροφο» τονίζει εμφατικά ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος, ο οποίος είχε χτυπήσει σε tattoο το όνομά της στα ρωσικά -μεταξύ άλλων- στο πρόσωπό του, ενώ στη δεξιά του πλευρά έχει «χτυπήσει» την επίσημη πρόταση γάμου που της είχε κάνει, την οποία αποδέχθηκε και είχε επιλεγμένο με κόκκινο μελάνι το «yes»!

«Τώρα αναγνωρίζω τα λάθη μου, στάθηκα απέναντι από φίλους και γνωστούς, χάλασα σχέσεις και φιλίες με ανθρώπους που θέλανε να με κάνουν να δω τι συμβαίνει, αλλά εγώ ήμουν σε άρνηση. Ίσως γιατί ήμουν και στην πιο άσχημη φάση της ζωής μου, είχα χάσει αναπάντεχα αιφνίδια τη μητέρα μου και η Κάτια ήταν μαζί μου σε αυτό, εγώ την είχα εξιδανικεύσει. Δεν μπορεί να βλέπουν την πραγματικότητα όλοι και να στη δείχνουν κι εγώ να λέω “δεν ξέρετε τι λέτε”» λέει ο 34χρονος tattoo artist.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This