Η αντίδραση του Αριστομένη Γιαννόπουλου για τη νέα σχέση της Παναγιώταρου: «Ο καθένας κάνει τις επιλογές του»

Must Read

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μέχρι πρότινος δήλωνε πως είναι ελεύθερη και ωραία διαψεύδοντας τις φήμες που την ήθελαν να έχει σχέση με τον Στάθη Σχίζα. Ωστόσο πριν λίγες ημέρες παραδέχτηκε πως είναι ζευγάρι με τον παίκτη του Survivor.

Αρχικά ο κόσμος το έμαθε μέσα από το post που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, ενώ η γνωστή influencer εμφανίστηκε και στο reality επιβίωσης, όπου επικοινώνησε μετά από καιρό με τον αγαπημένο της.

Δείτε επίσης: Πρώην σύζυγος Στάθη Σχίζα για την σχέση του με την Παναγιώταρου: «Δεν είχε μιλήσει στην κόρη μας»

«Μου πάει ο έρωτας, νομίζω σε όλους μας πάει ο έρωτας. Δεν ήταν στο πρόγραμμα να ανακοινώσω τη σχέση μου με τον Στάθη, απλώς προέκυψε λόγω της βίντεο κλήσης που είδε και ο κόσμος.

Δεν μπορούσαμε να συγκρατηθούμε, είναι λογικό τα συναισθήματα να είναι έντονα μετά από τόσο καιρό που βρίσκεται στο παιχνίδι. Εννοείται ότι μου λείπει», είπε στην κάμερά της εκπομπής «Super Κατερίνα» αναφορικά με τους λόγους που αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη σχέση της.

«Αυτό που με συγκινεί με τον Στάθη είναι ότι παρόλο που είναι 30 χρονών, δεν είναι ο άντρας ο επιφανειακός, είναι ο άντρας που σε κοιτάει βαθύτερα. Είναι παλαιάς κοπής άντρας, θα σου φτιάξει πρωινό, θα σε προσέξει, θα σε φροντίσει, είναι πολύ συναισθηματικός και ρομαντικός», εξομολογήθηκε στην συνέχεια.




Παρόλο που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει άριστες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της Αριστομένη Γιαννόπουλο, ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή του Alpha αποκάλυψε πως δεν γνώριζε για τη σχέση της. παρόλα αυτά φαίνεται πόσο δεν τον ενοχλεί που η πρώην αγαπημένη του έχει προχωρήσει τη ζωή της καθώς όπως αποκάλυψε και εκείνος Βρίσκεται σε σχέση.

Δείτε επίσης: Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ρώτησαν μπροστά της τον πρώην σύζυγό της αν εγκρίνει τη νέα της σχέση

«Κι εγώ μαζί σας τα έμαθα, να ξέρεις. Δεν ήξερα τίποτα από πριν. Ωραία, εντάξει, μπράβο. Ταιριάζουν πιστεύω. Είναι αυτό που είχα πει και την προηγούμενη φορά, πως ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Δεν ήμασταν κολλητοί με την Αλεξάνδρα, σχέση είχαμε και τη ρώταγα απ’ έξω, απ’ έξω αν ισχύει, μου το επιβεβαίωνε χωρίς κάτι στάνταρ», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Εγώ τον Στάθη ως φίλο της δεν τον ήξερα να σου πω την αλήθεια. Μαζί με εσάς το ανακάλυψα. Ούτε στον γάμο μας θυμάμαι να έχει έρθει. Πόσο μακρινοί φίλοι ήταν, τι φιλική σχέση είχαν δεν μπορώ να το ξέρω γιατί τον Στάθη Σχίζα τον έμαθα από εσάς. Χωρίσαμε ειρηνικά με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργήσει κάποιες φήμες του πόσο αληθινός ή όχι ήταν ο γάμος μας. Αυτό νομίζω πρέπει να είναι το σύνηθες. Δύο άνθρωποι πρέπει να κρατάνε κι ένα επίπεδο μετά» συνέχισε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

«Κι εγώ είμαι αλλού και μπράβο και στην Αλεξάνδρα που είναι αλλού, της εύχομαι τα καλύτερα. Δεν έχεις γνωρίσει το “αλλού” μου. Αν παντρευτεί τους επόμενους 6 μήνες δεν θα πάω στον γάμο της, είναι πολύ νωρίς ακόμα για κάτι τέτοιο. Αν παντρευτεί σε κάνα δυο χρόνια μπορεί και να πάω, δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή ποτέ…», παραδέχτηκε ο πλαστικός χειρούργος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This