Super Κική: «Είναι τόσο αχρείαστος ο Γιώργος Λιάγκας… Κι έχει γίνει μάγκας χωρίς λόγο»

«Δεν μου αρέσουν καθόλου τα παιδιά! Θα ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί από 10 χρονών και πάνω που θα πηγαίνει μόνο του τουαλέτα».

Must Read

Η Super Κική έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την εκπομπή του Γρήγορη Αρναούτογλου. Η γνωστή influencer αυτήν την περίοδο απέχει από την τηλεόραση και ο λόγος είναι ότι: «Θα ήθελα να ασχοληθώ με τηλεόραση, αλλά γιατί να κάνω κάτι τόσο περιοριστικό; Και στα σίριαλ δεν πληρώνουν, τι να φάω 15 ώρες; Δεν θα ήθελα να είμαι πάνελ, θα ήθελα να γίνω παρουσιάστρια, δεν το λέω υποτιμητικά»

«Αυτό που έκανα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχαμε συμφωνήσει», είπε για την συμμετοχή της στο «The 2Night Show»

Ένας από τους πιο αντιπαθής παρουσιαστές για εκείνη είναι ο Γιώργος Λιάγκας. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί για εκείνον μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με έναν ιδιαίτερα καυστικό τρόπο.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας για Influencers: «Είναι παιδιά που δεν έχουν καμία παιδεία»

Δείτε επίσης: Η Super Κική «τα χώνει» στον Γιώργο Λιάγκα: «Τραβάνε μα@@@@ες στις πλάτες κοριτσιών και γελάει»

Δείτε επίσης: Super Κική: «Θα ξεπουλιόμουν αν έκανα κάτι που ήταν έξω από εμένα, αν πήγαινα σε εκπομπή με τον Λιάγκα»

«Μην τον κάνουμε πάλι “μάγκα” τον Λιάγκα, όλο για αυτόν λέμε. Είναι τόσο αχρείαστος που όταν πει κάτι εννοείται ότι θα τον κάνω expose στο Instagram και όλοι με έχουν συνδυάσει με αυτόν. Κι έχει γίνει μάγκας χωρίς λόγο. Δεν θα πήγαινα στην εκπομπή του. Αν ήταν μόνη της η Σκορδά θα πήγαινα», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»

Για την απόφαση της να ασχοληθεί με την υποκριτική αποκάλυψε πως από μικρή είχε το «ψώνιο», όμως καταλυτικός παράγοντας έπαιξε ο επαγγελματικός προσανατολισμός μέσω θεραπείας που έκανε στο κέντρο απεξάρτησης, όπου κατάλαβε ότι η κλίση της είναι η καλλιτεχνική.

«Στο πρόγραμμα απεξάρτησης έκανα επαγγελματικό προσανατολισμό και βγήκε αυτό. Εάν δεν είχα πάει φυλακή και δεν είχα μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης τώρα μπορεί και να μην σας μίλαγα».

Όσον αφορά την σχέση της με τους γονείς της δήλωσε πως είναι άριστη.

«Η μαμά έχει μεγάλο καμάρι για εμένα, κάνουμε πράγματα που δεν μπορούσαμε να κάνουμε πριν», τόνισε.

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει η Super Kiki: H ενδοοικογενειακή βία, τα ναρκωτικά και τα 2 χρόνια φυλακή (video)

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως δεν της αρέσουν καθόλου τα παιδιά, ωστόσο θα ήθελε κάποια στιγμή να υιοθετήσει ένα παιδί από 10 χρονών και πάνω που να «πηγαίνει μόνο του τουαλέτα».

Τέλος, χαρακτήρισε τον εαυτό της ως «τοξική, απόλυτη, κάθετη και επιβλητική, ανοιχτοχέρα, δοτική και πιστή»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This