Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν με εμπιστεύομαι με τιμόνι! Ακριβώς την ίδια ευθύνη νιώθω με το να γεννήσω ένα παιδί»

Must Read

Η Σοφία Βογιατζάκη έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με την σειρά είσαι το ταίρι μου από την οποία μάλιστα έγινε ιδιαίτερα γνωστή στο ευρύ κοινό. Στην συνέχεια την παρακολουθήσαμε σε ρόλο (συμ)παρουσιάστριας στην εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το πρωί».

Αρχικά δεν ήθελε να να βρίσκεται στην εν λόγω πρωινή εκπομπή, στην συνέχεια όμως δέχτηκε την πρόταση καθώς συνειδητοποίησε πως υπάρχει χημεία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Σύμφωνα όμως με όσα παραδέχτηκε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «The 2Night Show», καταλυτικό ρόλο έπαιξε και ο χρηματικός παράγοντας.

«Όταν ήρθε η πρόταση από τον “Όμορφο κόσμο το πρωί” δεν ήθελα. Δεν ήθελα, δεν θυμάσαι; Καλέ δεν ήθελα! Έλεγα ποιος το σκέφτηκε, πως είναι δυνατόν, πως σας ήρθε, εγώ δεν εγώ σχέση με αυτά, εγώ δεν θέλω να γίνω τηλεπαρουσιάστρια, εμένα η δουλειά μου είναι ηθοποιός και πως σας ήρθε αυτό. Μου ζητούσαν να κάνω ραντεβού μαζί σου και δεν ήθελα. Χτυπιόμουν, δεν ήθελα. “Τι δουλειά έχω εγώ με τις εκπομπές και τα πρωινάδικα;” έλεγα. Άκου τότε. Δίκιο είχα όμως τότε. Μετά γνώρισα εσένα και θυμάμαι το πρώτο μας ραντεβού. Επί δυόμιση ώρες ήμουν κάτω από τις καρέκλες και τους καναπέδες από τα γέλια. Αν μη τι άλλο κατάλαβα πως μαζί σου θα περάσω πάρα πολύ ωραία», είπε αρχικά.

«Την ίδια περίοδο μπαίνει ο μπαμπάς μου στο νοσοκομείο με 98% φραγμένα τα πνευμόνια του και τα δύο από καρκίνο. Έλεγα συνέχεια πως δεν θέλω τηλεόραση και πρωινό γιατί η δουλειά μου είναι άλλη, αλλά μετά είπα πως θα το κάνω αναγκαστικά γιατί χρειαζόμουν τα χρήματα.

Γνωρίζω όμως εσένα, πέφτω κάτω από τα γέλια και λέω το ΟΚ. Να στείλουμε και χαιρετίσματα σε όλη την παρέα! Στη Ράνια, τον Μανώλη, τον Φοίβο, την Εύη και την Κατερίνα Καινούργιου που ήταν μελαχρινή στην δημοσιογραφική ομάδα», πρόσθεσε στην συνέχεια.




Η Σοφία Βογιατζάκη έχει εκφράσει κατά καιρούς, με περίσσεια ειλικρίνεια, πως ποτέ δεν της ξύπνησε η ανάγκη να γίνει μητέρα.

Μιλώντας στον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 παραδέχτηκε πως θεωρεί μεγάλη ευθύνη την μητρότητα και την εξισώνει με την ευθύνη που έχει ένας οδηγός όταν οδηγεί ένα αυτοκίνητο, γι’ αυτόν τον λόγο αρνείται να μάθει να οδηγεί.

«Αγόρασα αυτοκίνητο για να με αναγκάσω να γραφτώ σε σχολή οδηγών. Δεν με εμπιστεύομαι με τιμόνι, δεν θέλω να έχω την ευθύνη της ζωής των ανθρώπων που περπατάνε και που είναι στα άλλα αυτοκίνητα. Ακριβώς την ίδια ευθύνη νιώθω με το να γεννήσω ένα παιδί», τόνισε η ηθοποιός.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This