Η Ιωάννα Μαλέσκου «καρφώνει» τους επικριτές της: «Βολικό να το “λες” όμως εκεί που “νομίζεις ότι σε παίρνει”»

Must Read

Την Ιωάννα Mαλέσκου την παρακολουθούμε εδώ και δύο χρόνια μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ και η παρουσιάστρια της εκπομπής «Love it» έχει δεχθεί κατά καιρούς πυρά και από συναδέλφους της, ενώ το τελευταίο διάστημα ακούγεται πως λήγει το συμβόλαιο της με το κανάλι του Φαλήρου λόγω της χαμηλής τηλεθέασης και πώς δεν τις έχει γίνει πρόταση από κανένα άλλο κανάλι.

Το γεγονός αυτό σχολίασε η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After dark», η οποία έδειξε συμπόνια για τη συνάδελφό της λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Στεναχωριέμαι για την Ιωάννα Μαλέσκου γιατί δε μου αρέσει να λέγονται τόσο άσχημα πράγματα ή κάποιον να τον στοχοποιούν με αυτόν τον τρόπο. Άσχετα αν σε κάποιον αρέσει ή όχι ή δεν είναι του στυλ τους. Δε μου αρέσει αυτός ο πόλεμος όταν γίνεται. Όχι μόνο στην Ιωάννα, γενικά.

Έχει έρθει από την Κρήτη, έχει κάνει μια προσπάθεια δυο χρόνια τώρα στον ΣΚΑΪ. Επίσης, δεν είναι ωραίο να ακούγεται, γενικά όχι μόνο για την Ιωάννα, αν κάποιος θα συνεχίσει ή όχι, ότι λήγει το συμβόλαιο, ότι δε τη θέλει κανείς κτλ. Δεν είναι ωραία πια να λέγονται. Όπως έχουμε προχωρήσει σε πάρα πολλά πράγματα πρέπει και όλοι εμείς που βγαίνουμε μπροστά να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Στην ίδια θέση είμαστε, μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε. Θέλει μεγαλύτερη ενσυναίσθηση και τρυφερότητα πια», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.




Το δικό της όμως μήνυμα ήθελε να περάσει και η Ιωάννα Μαλέσκου στους επικριτές της κι έτσι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε μία ξεκαθάριση και ξανασύστησε τον εαυτό της σε όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμη «ποια είναι».

«Σπουδαίο πράγμα να μπορείς να κλείνεις τα αυτιά σου σε όσα κάποιοι «λένε» και να έχεις τα μάτια σου ανοικτά για εκείνα που «λένε για εσένα κάτι». Και μιας και στο εξής θα τα «λέμε» πιο… ανοικτά, ας διευκρινίσουμε κάτι που κατά καιρούς κάποιοι αναρωτήθηκαν για εμένα: Ποια είμαι στα αλήθεια. Είμαι η ίδια με διαφορετικές πλευρές. Να, όπως εδώ, σε κάθε φωτό η ίδια κι όμως τόσο διαφορετική (;).

Έτσι είναι ΟΛΟΙ οι άνθρωποι (υποθέτω). Δε νομίζω να είμαι δα και τόσο “δύσκολη” να με καταλάβεις. Ή μήπως όχι; Βολικό να το “λες” όμως εκεί που “νομίζεις ότι σε παίρνει”. Ειδικά αν ο/η αποδέκτης δείχνει να μην αντιδρά. Η ιστορία όμως έχει δείξει, ότι όλοι θέλουν το χρόνο και το χώρο (και) σε αυτόν τον “χώρο”, για να κάνουν τα βήματά τους, ειδικά αν βασίζονται στις δικές τους πλάτες, ακολουθούν την καρδιά και το ένστικτό τους και κυρίως στέκονται στο ύψος τους (έλα το τιμημένο 1,70 ????).

Τα φιλιά και την αγάπη μου ❤️»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This