Πυρ και μανία ο Δημήτρης Μακαλιάς με τον Τρανό και τον Light: «Αυτές οι δηλώσεις πρέπει να κρίνονται από τη δικαιοσύνη»

«Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας;»

Must Read

Φυλάκιση 10 μηνών με αναστολή και χρηματικό ποσό επιβλήθηκε στον τράπερ Τρανό για οπλοκατοχή. Ο ίδιος φαίνεται να μην στεναχωρήθηκε για ότι του συνέβη αφού όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος δεν πυροβόλησε κανέναν.

Ο Light από τη μεριά του υποστηρίζει πως είναι φυσιολογικό για εκείνους να συμβαίνουν τέτοιου είδους περιστατικά, αφού πρεσβεύουν τους στίχους τους οποίους τραγουδάνε.

O Δημήτρης Μακαλιάς ακούγοντας αυτές τις δηλώσεις βγήκε έξω από τα ρούχα του και μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα», «δίκασε» τους εν λόγω τράπερς, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Δεν καταλαβαίνω τι εννοούν και δεν έχουμε βγει από τα ρούχα μας αυτή τη στιγμή με αυτές τις δηλώσεις; Σέβομαι αυτή τη μορφή τέχνης και τον στίχο, αλλά δεν μπορείς αυτό να πρεσβεύεις στη ζωή σου. Είναι σε άλλη πραγματικότητα. Δεν μπορείς να βγαίνεις στην τηλεόραση και να λες “είχα ένα όπλο, δεν σκότωσα κανέναν”. Σώπα καλέ!

Σαν μορφή τέχνης να υπάρχει, αλλά όχι παραβατικότητα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ένα όπλο που έχεις κάποιος παράνομα πάνω του και να λέει “ε, ναι, και τι έγινε; Πήρα μια ποινή, τα ξέρει ο δικηγόρος μου, εμείς θα έχουμε όπλα γιατί έτσι είμαστε”. Δεν μπορείς να μιλάς για την παραβατικότητα έτσι. Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να τους μιλήσει και να δει τι παραβατικά πράγματα κάνουν;».

«Είναι σοκαριστικό να μιλάμε ότι η παραβατικότητα είναι κανονικότητα, αυτό είναι το αδιανόητο. Το πώς θα το διαχειριστεί κάθε γονιός είναι δικό του θέμα. Κι εγώ, το παιδί μου όταν παίζει και κρατάει ένα όπλο του εξηγώ ότι είναι ένα παιχνίδι και δεν θα γίνει αυτό με ένα κανονικό όπλο», πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Εδώ, οι άνθρωποι πρεσβεύουν ότι όχι, θα γίνει με ένα κανονικό όπλο γιατί αυτή είναι η δική μου φάση, να έχω ένα όπλο πάνω μου. Αυτές οι δηλώσεις πρέπει να κρίνονται από τη δικαιοσύνη, δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες αναρχία, παραβατικότητα είναι φυσιολογικό, κάντε το, έτσι είμαστε εμείς στις γειτονιές μας», κατέληξε λέγοντας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This