O Light ξεσπά κατά του Μακαλιά και της Μαγγίρα: «Mείνετε εκεί στα πάνελ, αφήστε τους δρόμους για εμάς»

Must Read

Οι δηλώσεις του Light σχετικά με την trap μουσική την οποία πρεσβεύουν  με τον τρόπο ζωής τους, προκάλεσε αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα ο γνωστός τραγουδιστής που έχει συλληφθεί για παράνομη οπλοκατοχή αναφέρθηκε στη σύλληψη του συνάδελφού του τρανού, τονίζοντας πόσο είναι λογικό να συμβεί από τη στιγμή που αντιπροσωπεύουν αυτό το είδος τη μουσική και οι στίχοι των τραγουδιών τους είναι βιωματικοί. Επίσης θεωρεί πως δεν φέρει κάποια ευθύνη να είναι πρότυπο για τα παιδιά.

Ανάμεσα σε εκείνους που αντέδρασαν ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς, με τον ηθοποιό να τονίζει πως σέβεται τη συγκεκριμένη μορφή τέχνης να υπάρχει, αλλά να μην υπάρχει η παραβατικότητα και πως αυτές οι δηλώσεις πρέπει να κρίνονται από τη δικαιοσύνη.

Έτσι λοιπόν ο Light που δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω, έσπευσε μέσα από μία σειρά instastories να απαντήσει σε όσους τον έκριναν λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:  «Επίσης ως προς απάντηση σε κάποιους κυρίους και κυρίες που τα μοναδικά τους credentials είναι ότι στολίζουν πάνελ πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών που είχαν πολλά να πουν για τις δηλώσεις μου χθες το βράδυ, να σας απαντήσω ότι αν θεωρείτε ότι η διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας και ο δρόμος που θα επιλέξουν να πάρουν σε αυτή τη ζωή και το τι είδους άνθρωποι θα γίνουν είναι μια ευθύνη που βαραίνει εμένα σαν καλλιτέχνη ή οποιονδήποτε άλλον και δεν είναι δική σας ευθύνη σαν γονείς και σαν παιδαγωγοί, ίσως να έπρεπε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο επιλέγοντας αν είστε τραγουδιστές, συγγραφείς, ηθοποιοί, παρουσιαστές και λίγο περισσότερο να είστε γονείς.

Να δείχνετε στα παιδιά σας τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Δεν φέρουμε εμείς κάποια τέτοια ευθύνη. Αυτά με πολύ αγάπη και σεβασμό. Και επειδή άκουσα και κάποια άλλα σχόλια, δεν θα αλλάξουμε εμείς την πραγματικότητα, την οποία ζούμε, την οποία ζήσαμε, τα πράγματα τα οποία γράφουμε μέσα στην μουσική και τους στίχους μας γιατί τυχαίνει να μας ακούει το 8χρονο παιδί σου.

Εσύ είσαι ο γονιός του, πάρε το τάμπλετ, εξήγησε του ότι αυτοί είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν μεγαλώσει με τον ίδιο προνομιούχο τρόπο που μπορεί να μεγαλώνεις εσύ ή στις γειτονιές που έχετε μεγαλώσει εσείς γιατί νομίζετε ότι τα πιστόλια και τα μαχαίρια και τα εγκλήματα γίνονται μόνο στο Bronx και την Αμερική. Φαίνεται πόσα λίγα πράγματα ξέρετε για την καθημερινότητα της Ελλάδας. Είστε σαν την Μαρία Αντουανέτα με το παντεσπάνι. Δεν ξέρετε τι γίνετε στους δρόμους, οπότε καλύτερα θα ήταν να μην εκφέρετε άποψη, μείνετε εκεί στα πάνελ, αφήστε τους δρόμους για εμάς»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This