Η αποστομωτική απάντηση της Μπέττυς Μαγγίρα στον Light: «Θα έπρεπε να μην παροτρύνεις να το ζήσουν και οι άλλοι»

«Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχω περάσει για να είμαι εδώ σήμερα»

Must Read

Κατά της Μπέττυς Μαγγίρα και του Δημήτρη Μακαλιά ξέσπασε ο Light, έπειτα από τις αντιδράσεις των παρουσιαστών του OPEN σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο γνωστός τράπερ θεωρεί δεν είναι δική του ευθύνη αν θεωρείται πρότυπο από τα μικρά παιδιά και αν δεν αρέσει αυτό στους γονείς, είναι δικό τους πρόβλημα και όχι δικό του. Όλα αυτά βέβαια ξεκίνησαν όταν ο Light δήλωσε πως η σύλληψη του τρανου για οπλοκατοχή είναι ένα γεγονός φυσιολογικό για τους τραγουδιστές αυτού του του είδους μουσικής, αφού οι στοίχοι που ερμηνεύουν είναι βιωματικοί.

Τη δική της απάντηση θέλησε να δώσει η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή της «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου τόνισε ότι: «Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχω περάσει για να είμαι εδώ σήμερα. Εγώ μεγάλωσα στην Ξάνθη, σε μια γειτονιά στον δρόμο, που ευτυχώς όταν ήμουν παιδί δεν υπήρχαν αυτά τότε. Και χαίρομαι για αυτό. Το ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν σημαίνει, ότι φέρεις ευθύνη εσύ, αλλά δεν σημαίνει, όταν αποτελείς πρότυπο δεν σε βαραίνει μια ευθύνη, στο ότι όταν αυτό το δείχνεις προς τα έξω ως κάτι “δελεαστικό” μέσα από τα τραγούδια σου, τα παιδιά να το βλέπουν ως κάτι ωραίο, ενώ δεν είναι

Θα έπρεπε από τη στιγμή που το έχεις ζήσει και λυπάμαι για αυτό, να μην παροτρύνεις να το ζήσουν και οι άλλοι. Αυτό θα έπρεπε να σε κάνει πιο alert, στο να μην ζουν τα παιδιά πλέον τέτοιες καταστάσεις. Ξέρω τι συμβαίνει εκεί έξω, δεν ζω σε παλάτι, ούτε σε κάποιο κλουβί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θέλω να το ζήσουν τα παιδιά μου» 

«Σίγουρα δεν σε βαραίνει η ευθύνη της ανατροφής των δικών μου των παιδιών, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις πόσο χρόνο εγώ καταναλώνω για τα παιδιά μου και τι κάνω όλη μέρα για να τα αναθρέψω σωστά, όσο μπορώ», κατέληξε λέγοντας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This