Θανάσης Πάτρας για το ξέσπασμα της Μαλέσκου: «Αν δεν μπορεί τον τηλεοπτικό αέρα, ας κάνει κάτι άλλο»

Υπάρχει στήλη στην εκπομπή της που απαντάει σε όλα – Βάζει συνέχεια λάδι στη φωτιά», τόνισε η Φλορίντα Πετρουτσέλι!

Must Read

Η Ιωάννα Μαλέσκου τα τελευταία δύο χρόνια έχει δεχθεί κριτική ως τηλεοπτικό πρόσωπο, ενώ το τελευταίο διάστημα φημολογείται έντονα πως διακόπτεται η συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ λόγω χαμηλής τηλεθέασης της εκπομπής «Love it».

Η Κατερίνα Καραβάτου ωστόσο ήταν από τις λίγους ανθρώπους που την στήριξαν, γεγονός που φάνηκε να εκτιμά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Με αφορμή τις δηλώσεις της Κατερίνας Καραβάτου, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ θέλησε να την ευχαριστήσει δημόσια ενώ παράλληλα έστειλε ένα μήνυμα και στους επικριτές της.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και δημόσια στην Κατερίνα Καραβάτου για τη σύντομη, πλην όμως περιεκτική τοποθέτησή της για μένα στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά. Την ευχαριστώ. Είναι από τις λίγες περιπτώσεις ανθρώπων που μίλησαν για μένα γιατί όλο αυτό το διάστημα και τι δεν έχω ακούσει. Την ευχαριστώ πάρα πολύ, να τα λέμε κι αυτά.

Δύσκολα όμως κάποιος το λέει και την ευχαριστώ την Κατερίνα γιατί την εκτιμώ πολύ και της εύχομαι τα καλύτερα. Έχει περάσει πολλά» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Λέμε για την Κατερίνα Καραβάτου και είπες με ωραίο, ευγενικό τρόπο ότι όσο περνούν τα χρόνια, είναι ακόμα καλύτερη. Παιδιά, πώς είναι το κρασί που ωριμάζει, έτσι δεν είναι για όλους; Όσο εξελίσσεσαι σε αυτό το οποίο κάνεις, μαθαίνεις, κρατάς αυτά που σε κάνουν καλύτερο και προχωράς. Δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνεις και λάθη, εν πάση περιπτώσει βελτιστοποιείς αυτό το οποίο θέλεις, αν αγαπάς αυτό το οποίο κάνεις για να δώσεις. Επειδή εύκολα σταυρώνουμε ανθρώπους και επειδή είναι πολύ εύκολο και το καταλαβαίνω, γιατί μπαίνω στη θέση πολλών ανθρώπων που θέλουν κάτι να πουν. Σου λέει “ποιον μπορώ να στοχοποιήσω ή να αποδομήσω;”. Καλώς κάνετε, εσείς που το κάνετε, αυτό που κάνετε, αλλά να ξέρετε ότι οι άνθρωποι δεν αποδομούνται όσο κι αν προσπαθείτε αν έχουν ισχυρές προσωπικότητες και τα έχουν καλά με τον εαυτό τους.

Από εκεί και πέρα, ουδείς τέλειος, ουδεμία τέλεια και τελεία θα βάλω αμέσως. Με αφορμή αυτά που ακούω εγώ για μένα, να πούμε αν ανακουφίζεστε γράφοντας σκληρές, αρνητικές τοποθετήσεις ή τοποθετούμενοι εσείς που μιλάτε επαναλαμβανόμενοι στο ίδιο μοτίβο χωρίς καν να γνωρίζετε έναν άνθρωπο, είναι οκ! Είμαι οκ! Είμαι καλά και είναι και πολλοί άνθρωποι καλά. Να ξέρετε ότι όλο αυτό επιστρέφεται, αν είστε οκ εσείς με τον εαυτό σας, είναι και οι άλλοι. Έχουν γραφτεί κι έχουν ακουστεί για εκείνη διάφορα πράγματα και ειδικά την προηγούμενη σεζόν. Έτσι πρέπει να γίνουν νομοτελειακά κάποια πράγματα, ώστε να ψηθείς να κάνεις αυτό που προορίζεσαι. Κύκλοι ανοίγουν, κύκλοι κλείνουν, έτσι είναι η ζωή γενικότερα».

«Για να τα λέμε μέσα από το βήμα που μας δίδετε, για όσο μας δίδετε σε μία εκπομπή να λέμε και να υποστηρίζουμε συνεργάτες, συναδέλφους και ανθρώπους οι οποίοι λένε την άποψή τους. Εύχομαι να μην λιθοβολούνται μετά και αυτοί, γιατί συνηθίζουμε με τις πέτρες. Οι πέτρες όμως συλλέγονται και χτίζουν ωραία οικοδομήματα, ωραίους πύργους και έχουν ωραία θέα» είπε ολοκληρώνοντας.




Το ξέσπασμα αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου σχολιάστηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» με την Φλορίντα Πετρουτσέλι να τοποθετείτε λέγοντας πως: «Ανθρώπινα την καταλαβαίνω και τη νιώθω. Η κοπέλα έχει ακούσει τα χίλια μύρια. Αυτό που εμένα δεν μου αρέσει είναι ότι υπάρχει μία στήλη στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου που απαντάει σε όλα όσα της καταλογίζουν. Είναι μία πολύ όμορφη, ταλαντούχα, μορφωμένη κοπέλα και θα τη βρει την άκρη της. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάθεται και απαντάει σε όλους όσοι συζητούν για εκείνη. Τελεία»

H Ελεονώρα Μελέτη από την μεριά της προσπάθησε να την δικαιολογήσει: «Δεν μου αρέσει να γίνομαι αυτοαναφορική, αλλά θα κάνω μία εικασία. Έχω υπάρξει στη θέση της Ιωάννας, είναι πολύ δύσκολο για έναν άνθρωπο που δεν έχει την πείρα να διαχειριστεί έναν τέτοιο όγκο δημοσιότητας, να διαχειριστεί μία τέτοια κατάσταση. Την καταλαβαίνω και τη δικαιολογώ απόλυτα. Σας θυμίζω ότι είχα κάνει κι εγώ ένα τέτοιο ξέσπασμα παλιότερα από το σπίτι μου, που ήμουν άρρωστη. Μου θυμίζει πολύ εκείνη την περίοδο η Ιωάννα, γι’ αυτό εγώ την καταλαβαίνω και τη στηρίζω. Έχω υπάρξει στη θέση της. Είναι πολύ δύσκολο και πολύ σκληρό».

Τότε η κουμπάρα της πήρε αμέσως τον λόγο και απάντησε πως: «Δεν μπορεί να απαντάει από το Instagram που κάποια της έστειλε ένα κακοπροαίρετο μήνυμα μέχρι τον Βαγγέλη Περρή και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο… Η υπερβολική χρήση του τηλεοπτικού αέρα σε προσωπικά θέματα θεωρώ ότι είναι λάθος. Εκεί το χάνει το δίκιο της. (…) Βάζει συνέχεια λάδι στη φωτιά».

Με τη σειρά του, ο Θανάσης Πάτρας υποστήριξε πως: «Αν δεν μπορεί τον τηλεοπτικό αέρα, ας κάνει κάτι άλλο. Δεν χρησιμοποιούμε τον τηλεοπτικό αέρα για να λύνουμε τα προβλήματά μας».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This