Κόνι Μεταξά για Μάριο Καπότση: «Αυτό που δεν αντέχω είναι που συνέχεια με μαλώνει»

«Δεν έχω κάποιο κοινό με τον Μάριο, είμαστε τελείως αντίθετοι σε όλα»

Must Read

Για τον γάμο της που θα γίνει σε λίγο καιρό στην Κρήτη μίλησε η Κόνι Μεταξά στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» όπου βρέθηκε καλεσμένη και αποκάλυψε πως εκείνη ανέλαβε όλες τις προετοιμασίες του γάμου αλλά και που βοήθησε ο αγαπημένος της Μάριος Καπότσης.

«Εγώ έκανα όλες τις γαμήλιες προετοιμασίες. Ο Μάριος βοήθησε πάρα πολύ στα τηλέφωνα για επιβεβαιώσεις. Πήρε 300 τηλέφωνα! Θα έχουμε έξι κουμπάρους. Δεν ξέρω ποιος θα κάνει τι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μπορεί η νεαρή τραγουδίστρια να ήξερε ότι θα παντρευτεί τον σύντροφό της από το τρίτο ραντεβού ωστόσο θεωρεί πως: «Δεν έχω κάποιο κοινό με τον Μάριο, είμαστε τελείως αντίθετοι σε όλα».

«Δεν έγινε μόνο μία πρόταση γάμου… Είναι απρόβλεπτος», είπε αναφορικά με τις προτάσεις γάμου που της έκανε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα προτερήματα αλλά και στα μειονεκτήματα που έχει ο πολίστας της καρδιάς της.

«Ο Μάριος είναι ο καλύτερος φίλος που έχω γνωρίσει, βοηθάει και άνθρωπο που δεν ξέρει. Με βάζει στη θέση του, είναι πολύ σημαντικό για μια δυναμική γυναίκα. Μιλάει πάρα πολύ στο τηλέφωνο! Αυτό που δεν αντέχω είναι που συνέχεια με μαλώνει», αποκάλυψε.

Όσον αφορά την απόφαση της να μην επιτρέπονται τα παιδιά στον γάμο τους, αποκάλυψε πως: «Κανείς δεν ήθελε να φέρει τα παιδιά του στον γάμο»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This