O Dj Valentino απαντάει στα επικριτικά σχόλια για την αόρατη κονσόλα στα MAD VMA 2022

«Λίγο σεβασμός εκεί που πρέπει»

Must Read

Τα Mad Video Music Awards έγιναν trend στο Twitter κυρίως για δύο λόγους. Ο πρώτος ήταν ο άγριος καυγάς μεταξύ του Light και του Snik και ο δεύτερος ήταν ο Dj Valentino, ο οποίος έπαιξε μουσική σε… αόρατη κοσνόλα.

Πολλοί έσπευσαν να τον σχολιάσουν αρνητικά αναρτώντας στιγμιότυπα από την στιγμή που υποτίθεται παίζει μουσική στα decks και μιξάρει κάποια από τα κομμάτια του.

https://twitter.com/Abcdefgklmno4/status/1539734929038348288?s=20&t=_gJXjUkCwVAxGNTaYeXw8w

Ο γνωστός Dj όμως έδωσε την δική του απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ξεκαθαρίζοντας πως: «Παιδιά είναι ένα τηλεοπτικό show και όχι κάποιο event σε club. Θα προτιμούσα και εγώ να έχω decks αλλά η δουλειά μου ήταν να μπούμε studio με την αγαπημένη Καίτη Γαρμπή και να φτιάξουμε ένα όμορφο medley(ποτ πουρι) που ελπίζω να σας άρεσε. Σας ευχαριστώ», έγραψε αρχικά και συνέχισε: «Δυστυχώς δεν έκανα παραγωγή, ένα άδειο τραπέζι βρήκα και έπρεπε να κάνω ότι μπορώ. Αυτό που ακούσατε πάντως είναι 15 ημέρες δουλειά δεν είναι κοροϊδία. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγο σεβασμός εκεί που πρέπει φίλες μου. Και πάλι ευχαριστώ».

Τα επικριτικά σχόλια όμως δεν σταμάτησαν εκεί με τον ίδιο να απαντάει ότι: «Πρόβες έκανα και υποτίθεται ότι στο show ήταν όλα ok. Από την πλευρά μου σέβομαι τον κόσμο με όλες τις ιδιότητές μου εδώ και 30 χρόνια. Ζητάω συγγνώμη λοιπόν αλλά το λάθος δεν ήταν δικό μου».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This