Aν δεν μπορούσατε να κοιμηθείτε χθες βράδυ είναι επειδή η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μάλωσαν

Kάτι δεν πάει καλά στη σχέση τους.

Must Read

Περίεργες κινήσεις λαμβάνουν χώρα στα social media της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ενώ μέχρι πριν λίγες μέρες τα νέα που τους αφορούσαν ήταν ευχάριστα και συμπεριελάμβαναν μια φημολογούμενη εγκυμοσύνη, οι ακόλουθοί τους, παρατήρησαν ότι εδώ και μερικές ώρες, ο ένας έκανε unfollow τον άλλον στο Instagram ενώ αφαίρεσαν και τα tags από τις κοινές τους φωτογραφιες.

Mπορεί ακόμη να μην έχουν κατεβάσει τις εικόνες στις οποίες ποζάρουν μαζί, αλλά έχουν ξεταγκαριστεί. Στο προφίλ της κοινωνικά πολύ ενδιαφερόμενης για τέτοια θέματα Soula Glamorous έχει γίνει έντονος λόγος με τους ακολούθους να ανησυχούν για το relationship status του πάλαι ποτέ αγαπημένου ζευγαριού και η persona έβγαλε τον εξής χρησμό: «Μπορεί να μάλωσαν και να παίχτηκε block». Συμπέρασμα, από την φημολογούμενη εγκυμοσύνη μέχρι το block λίγα εικοσιτετράωρα δρόμος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This