Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 17 Ιουλίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Γεμίστε δυναμισμό για να ρυθμίσετε οριστικά εκκρεμότητες που συνεχώς αναβάλλετε να διευθετήσετε. Ακόμα και αν θα γνωρίζετε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα, αξίζει τον κόπο να κάνετε μια προσπάθεια να τα βρείτε με τον καλό σας. Αφουγκραστείτε τα άτομα που σας περιβάλλουν και σκεφτείτε τις ανάγκες τους, προτού σας τις παραθέσουν οι ίδιοι. Υπάρχει τρόπος να ανακαλύψετε τις ελλείψεις που έχετε και να ζητήσετε περισσότερη συναισθηματική κάλυψη απ’ όση είναι δυνατό να σας δοθεί. Μιλήστε ξεκάθαρα, χωρίς αμφιταλαντεύσεις και υπερβολές, ζητώντας και από τους άλλους να πράξουν το ίδιο με εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ: Χαλάει η ηρεμία που υπάρχει στον οικογενειακό σας χώρο και προκαλεί έντονες συγκρούσεις και εντάσεις για οικονομικά θέματα. Η αυτοσυγκέντρωσή σας θα είναι μειωμένη και τα ανακλαστικά σας όχι τόσο γρήγορα, όπως συνήθως. Δεν υπάρχει λόγος, όμως, να ανησυχείτε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ελαττώσετε τον χρόνο που αφιερώνετε καθημερινά στα επαγγελματικά σας θέματα και να ξεκουραστείτε. Παράλληλα φροντίστε τη διατροφή σας, γιατί, ακόμα και αν ένα γεγονός επενεργήσει αποσταθεροποιητικά στη ζωή σας, να θυμάστε πως η υγεία σας προηγείται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σας φαίνεται ακατόρθωτο να διατηρήσετε τις ισορροπίες στις αντιθέσεις που παρουσιάζονται στη σχέση σας, καθώς η αναποφασιστικότητα και η σύγχυση είναι οι συνηθισμένες σας αντιδράσεις στις δύσκολες στιγμές. Επιβάλλετε να αποφύγετε αυτήν τη φορά να ακολουθήσετε τα γνωστά για εσάς μονοπάτια αυτοάμυνας, που όχι μόνο σας καθηλώνουν, αλλά σας δημιουργούν και περισσότερα αδιέξοδα. Για να ζητήσετε από τον σύντροφό σας αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για να ηρεμήσετε, πρέπει να μην πιέζεστε να πάρετε θέση, αν δεν είστε έτοιμοι γι’ αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε το ταίρι σας μέσα από τις προσπάθειες που κάνει για να σας κερδίσει, αντί να ταυτίζεστε με τις ατέλειές του και να αμύνεστε, με αποτέλεσμα να απογοητεύεστε. Τα ξεσπάσματα του συντρόφου σας οφείλονται στη μεγάλη πίεση που δέχεται από εσάς. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο καταπιεστικοί. Μπορεί τα άγχη σας να αφορούν τη δουλειά, αλλά έχει ανάγκη να του δώσετε περισσότερη σημασία. Η συμπεριφορά των άλλων και τα προβλήματα της καθημερινότητας συχνά θα σας προκαλούν εκνευρισμό. Θα αλλάξει προς το καλύτερο η διάθεσή σας και θα γίνετε πιο δημιουργικοί, προκειμένου να πλησιάσετε τους στόχους σας.

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε όσο μπορείτε συζητήσεις και διαφωνίες που θα δημιουργήσουν ρήξεις με ανθρώπους με τους οποίους δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να μαλώσετε. Επιβάλλετε να είστε προσεκτικοί, ώστε να μη γίνουν λάθη που θα ανατρέψουν την πορεία σας. Ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας θέματα, ώστε να μπορέσετε να τα ολοκληρώσετε, γιατί μην ξεχνάτε ότι οι αγώνες κερδίζονται, δεν χαρίζονται. Σπουδαίες διαπιστώσεις και συγκρίσεις, συνειδητά ή ασυνείδητα, θα σας οδηγήσουν σε συγκεκριμένες αποφάσεις για κάποιες σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χαλαρώστε, επιτέλους, γιατί τον τελευταίο καιρό σάς χαρακτηρίζει έλλειψη ελέγχου των συναισθημάτων σας. Εχουν αρχίσει να εμφανίζονται κάποια ευαίσθητα σημεία στην υγεία σας και οι συχνοί έλεγχοι θα σας απαλλάξουν από περίεργες σκέψεις, που επιβαρύνουν την ψυχολογική σας κατάσταση. Πολλές φορές η δουλειά γίνεται το αγαπημένο σας χόμπι και δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτήν. Οι εντάσεις και οι δυσκολίες, που τον τελευταίο καιρό έχουν συσσωρευτεί στην καθημερινότητά σας, θα σας αναγκάσουν να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για την επαγγελματική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ: Τώρα θα μπορέσετε να δείτε πιο ξεκάθαρα τι μπορεί να μείνει και τι πρέπει να αλλάξει. Θα είστε ιδιαίτερα ευρηματικοί και το καλό κλίμα επικοινωνίας θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε πραγματικά το ταλέντο σας σε συναλλαγές, γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις. Μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που είναι αβάσιμα, γιατί η σκληρότητα του συντρόφου σας θα είναι το αποτέλεσμα και ίσως καταστρέψετε τις ελπίδες και τις προσδοκίες που είχατε για τη σχέση σας, ακόμα και αν κάτι τέτοιο δεν ήταν στις προθέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προκλήσεις που δέχεστε από το σύντροφό σας τον τελευταίο καιρό σάς έχουν αναγκάσει να κλειστείτε αρκετά στο καβούκι σας και μια που δεν έχετε τη διάθεση να βγείτε από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεστε, καταλήγετε να παρακολουθείτε παθητικά. Μη δείχνετε στο ταίρι σας ότι είστε ανασφαλείς, μια που δεν είστε έτσι στην πραγματικότητα, γιατί θα οδηγηθείτε στην ψυχική απομόνωση. Μοιραστείτε τις σκέψεις, τα συναισθήματά, τους προβληματισμούς, ακόμα και τους φόβους σας για να μπορέσει ο σύντροφός σας να σας καταλάβει καλύτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν, γι’ αυτό μην είστε απόλυτοι, καθώς κάποιες από τις σχέσεις σας, που δεν μπορούν να προχωρήσουν, θα τελειώσουν. Επειδή μπορεί να συμβεί και ένα αναπάντεχο συναπάντημα, μερικοί από εσάς θα νιώσετε ότι έρχονται τα πάνω κάτω μέσα σας. Οσοι έχετε ήδη μια καλή σχετικά σχέση, διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας και να ξέρετε ότι αργότερα θα μπορέσετε να κρίνετε πιο σωστά. Κατά τη διάρκεια της ημέρας πιθανόν να διαπιστώσετε ότι μια πρόσφατη γνωριμία σας δεν ήταν μόνο ενθουσιασμός και ακόμα μια αψιμαχία σας να μην αφήσει σημάδια, εφόσον υπάρχει πραγματική αγάπη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενα νέο κεφάλαιο θα ανοίξει στη ζωή σας και είναι σημαντικό να αρχίσει με αισιοδοξία. Υπομονή, ψυχραιμία και διαλλακτικότητα είναι η «μαγική συνταγή» για να αντιληφθείτε σωστά αυτά που θα έχουν αξία στη ζωή σας. Μπορεί να χρειαστεί να ξαναδείτε κάποια θέματα για να μπορέσετε να τα διορθώσετε ή να τα αλλάξετε. Η κούραση και η ανησυχία θα αρχίσουν να μετριάζονται σημαντικά. Αυτή η κίνηση θα σας βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε τα αρνητικά ή τα δύσκολα, και να μην τα αναγορεύετε σε ρυθμιστές της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ηρθε η στιγμή να αντιληφθείτε ότι χαίρεστε ελάχιστα για τα πολλά που έχετε. Πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε λίγο διαφορετικά, γιατί με αυτήν την τακτική χάνετε πολλές όμορφες στιγμές και δεν φαντάζεστε πόσο αδικείτε τον εαυτό σας, αφού φρενάρετε το μέλλον σας από μόνοι σας. Εκδηλώστε στον σύντροφό σας την αγάπη σας και πρώτοι εσείς αποδεχθείτε τον εαυτό σας χωρίς αναστολές και αμφιβολίες, ώστε να γίνετε αποδεκτοί από το έτερόν σας ήμισυ χωρίς καμία προσπάθεια.

ΙΧΘΥΕΣ: Η μεγάλη υπέρβαση για εσάς θα είναι να δίνετε και να νιώθετε ίσοι, χωρίς νικητές και ηττημένους. Το συναισθηματικό πάγωμα που νιώθετε οι αδέσμευτοι οφείλεται στο ότι φοβάστε την απόρριψη. Φροντίζετε πάντα να φεύγετε πρώτοι, καθώς τρέμετε στην ιδέα ότι θα αιφνιδιαστείτε. Ανοίξτε την καρδιά σας για να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας συγκλονίσει, το οποίο είναι εδώ και καιρό στην αναμονή, περιμένοντας ένα «μήνυμα» από εσάς. Να είστε σίγουροι ότι θα είναι πάνω από κάθε προσδοκία σας και θα βρεθείτε ένα βήμα πριν από την υπέρτατη ευτυχία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This