Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος: Aυτός είναι ο σύντροφος του Άγγελου Μπράτη

Για πρώτη φορά εμφανίστηκαν τηλεοπτικά μαζί στην ταξιδιωτική εκπομπή του Star, «Life is a beach», που προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/07).

Must Read

O σχεδιαστής μόδας Άγγελος Μπράτης, μας σύστησε τον σύντροφό του Σαράντο Γεώργιο Ζερβουλάκο μόλις πριν από δυο ημέρες, όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στην ταξιδιωτική εκπομπή του Star, «Life is a beach», που προβλήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/07).

Ο Σαράντος Γεώργιος Ζερβουλάκος είναι 42 ετών. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1980 από πατέρα Έλληνα και Γερμανίδα μητέρα. Αυτό το διάστημα ζει ανάμεσα στην Αθήνα και στη Βιέννη. Αποφοιτώντας από το γερμανικό γυμνάσιο ξεκίνησε σπουδές της Ιατρικής.

Ήδη εκείνο το διάστημα απέκτησε τις πρώτες πρακτικές εμπειρίες ως βοηθός σκηνοθέτη, μεταξύ άλλων, στο Deutsches Theater Berlin, στα Sophiensaele Berlin, το Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών του Βερολίνου (UdK),το bat- Studiotheater της Ακαδημίας Δραματικής Τέχνης «Ernst Busch Berlin» και στη θεατρική σκηνή Kampnagel (Αμβούργο).

Σπούδασε στο Max Reinhardt Seminar στη Βιέννη στο Τμήμα Σκηνοθεσίας. Ήδη τότε σκηνοθέτησε διάφορες παραγωγές, οι οποίες παρουσιάστηκαν σε διεθνή φεστιβάλ στη Γερμανία, την Αυστρία και τη Γαλλία.

Από το 2010 παρουσίασε δουλειές του μεταξύ άλλων στο Schauspielhaus του Ντίσελντορφ, στο Schauspielhaus Γκράτς, στο Theater Oberhausen, στο Staatstheater του Μάιντς, στο Schauspiel της Λειψίας, στο Residenztheater του Μονάχου, στο Volkstheater και στο Burgtheater της Βιέννης, στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος,στο Εθνικό Θέατρο και στην Στέγη Ιδρύματος Ωνάση στην Αθήνα.

Η παραγωγή « Καλοκαιρινή Νύχτα» στο Burgtheater της Βιέννης ήταν υποψήφια για το θεατρικό βραβείο Nestroy στην κατηγορία “Καλύτερος νέος δημιουργός”. Επίσης, το 2012 αναδείχτηκε ως καλύτερος ανερχόμενος καλλιτέχνης από μία δημοσκόπηση ανάμεσα σε κριτικούς θεάτρου, την οποία διενήργησε το περιοδικό „Theater heute“.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This