Φωτογραφίες-σοκ του FBI με μελανιές στο σώμα της Τζολί από χτυπήματα του Μπραντ Πιτ

Must Read

Με εκκωφαντικό τρόπο κινδυνεύει να καταρρεύσει η εικόνα του «καλού παιδιού» που έχει χτίσει επί δεκαετίες ο Μπραντ Πιτ με το καθαρό πρόσωπο, τα κατάξανθα μαλλιά και το γοητευτικό βλέμμα κουταβιού που του χάρισε η φύση, καταφέρνοντας να παραμείνει στο απυρόβλητο οποιαδήποτε κατηγορία κι αν του απηύθυναν.

Η αποκάλυψη φωτογραφιών του FBI από τις μελανιές που φέρεται ότι προκάλεσε στα χέρια της Αντζελίνα Τζολί στο διαβόητο πλέον περιστατικό της ιδιωτικής οικογενειακής πτήσης το 2016 δημιουργούν υποψίες ότι η Τζολί μπορεί να υπήρξε το «κακό κορίτσι» του Χόλιγουντ, αλλά το «καλό παιδί» Μπραντ Πιτ ίσως είναι ο «κακός» της υπόθεσης στο διαζύγιό τους.

Τις σοκαριστικές φωτογραφίες δεν άφησε να διαρρεύσουν η πλευρά της Τζολί, αλλά της απέκτησε το «Politico» από το FBI μέσω της δικαστικής οδού. Μία από αυτές απαθανατίζει μελανιά που είχε η Τζολί στον αγκώνα της, ενώ μια άλλη δεύτερη μελανιά στο χέρι της. Αλλη φωτογραφία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δείχνει ότι από σημείο του σώματος της Τζολί είχε φύγει ολόκληρο κομμάτι δέρματος, αφήνοντας τη σάρκα της εκτεθειμένη.
Οι φωτογραφίες φαίνεται να δικαιώνουν τις καταγγελίες που έκανε στο FBI η Τζολί τον Σεπτέμβριο του 2016, έξι ημέρες προτού καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Σε αυτές ανέφερε ότι στην ιδιωτική πτήση με την οποία επέστρεφε η οικογένεια στις ΗΠΑ από τη Γαλλία ο μεθυσμένος Πιτ τής επιτέθηκε. Ο σταρ φέρεται ότι την έσυρε μεθυσμένος σε τουαλέτα του αεροπλάνου, όπου άρχισε να την τραντάζει κρατώντας με τα χέρια του πρώτα το κεφάλι της, μετά τους ώμους της και στη συνέχεια τους καρπούς των χεριών της. Οταν τα παιδιά τους ρώτησαν «είσαι καλά, μαμά;», εκείνος προσπάθησε να τους επιτεθεί και τότε η Τζολί τού έκανε κεφαλοκλείδωμα με τα χέρια της. Για να ξεφύγει ο Πιτ, έπεσε μαζί της προς τα πίσω, τραυματίζοντάς την στην πλάτη. Επίσης, αμέσως μετά την προσγείωση, μέσα στο αεροπλάνο ήρθαν για δεύτερη φορά στα χέρια.

Μόλις πριν από δύο ημέρες η Τζολί είχε εμφανιστεί ακόμη μια φορά από τον Πιτ ως η «κακιά» του διαζυγίου τους, που «αναζητάει απεγνωσμένα νέους τρόπους» για να πλήξει την εικόνα του, όταν αποκαλύφθηκε ότι η άγνωστη που είχε κάνει μήνυση στο FBI, ζητώντας του τον λόγο που το 2016 δεν συνέλαβε τον Πιτ, ήταν η ίδια η Τζολί. Ωστόσο, όπως επισημαίνει η «New Yrok Post», το να εμφανίζει τις πρώην του σαν τους «κακούς» είναι συνηθισμένη τακτική που ο Πιτ για να διατηρήσει την εικόνα του «καλού παιδιού». Αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι τα ίδια έκανε και όταν πήρε διαζύγιο από την ελληνικής καταγωγής Τζένιφερ Ανιστον. Παρόλο που ήταν αυτός που την κεράτωσε με την Τζολί, με διαρροές ή με συνεντεύξεις τη δαιμονοποίησε εμφανίζοντάς την σαν γκρινιάρα και μισότρελη, ενώ σε συνέντευξη το 2011 την ταπείνωσε δημόσια αποκαλώντας τη «βαρετή».

O Mπραντ Θα δώσει αποζημίωση 20.300.000 ευρώ γιατί πούλησε σπίτια «σαπάκια»

Την υπογραφή του στο δεύτερο σημαντικό πλήγμα στην άσπιλη δημόσια εικόνα του έβαλε ο ίδιος ο Μπραντ Πιτ. Ο σταρ του Χόλιγουντ υπέγραψε τα έγγραφα εξωδικαστικού συμβιβασμού με τα οποία δεσμεύεται να καταβάλει 20.300.000 ευρώ σε κατοίκους της Νέας Ορλεάνης και παραδέχεται ότι τους εξαπάτησε πουλώντας τους σπίτια «σαπάκια». Οι 107 άνθρωποι από τη Νέα Ορλεάνη είχαν χάσει τα σπίτια τους το 2005 από το πέρασμα του φονικού τυφώνα Κατρίνα. Το 2007 ο Πιτ προσφέρθηκε να τους χτίσει νέα, πρωτοποριακής τεχνολογίας σπίτια, μέσω του φιλανθρωπικού ιδρύματός του Make It Right Foundation, και να τους τα πουλήσει σε τιμή ευκαιρίας.

Τα 107 θύματά του τού έκαναν αγωγές ζητώντας 25.000 ευρώ καθένα, καταγγέλλοντας ότι τα σπίτια που απέκτησαν ήταν ακατάλληλα για να ζήσουν. Αν και πλήρωσαν περίπου 150.000 ευρώ με χρήματα από προσωπικά δάνεια, κρατική ενίσχυση, δωρεές ακόμη και του Πιτ, δύο από τα σπίτια ήταν ετοιμόρροπα και χρειάστηκε να κατεδαφιστούν, ενώ τα άλλα ήταν φτιαγμένα από ξύλα που σάπισαν γρήγορα, είχαν μούχλα, υγρασία και τερμίτες. Μάλιστα, κάποιοι από τους κατοίκους κατήγγειλαν ότι αρρώστησαν εξαιτίας των άθλιων συνθηκών στα ολοκαίνουργια κατά τα άλλα σπίτια που τους «πάσαρε» ο Μπραντ Πιτ.

Ο πρώην σύζυγος της Αντζελίνα Τζολί αποφάσισε να κλείσει την υπόθεση κάνοντας εξωδικαστικό συμβιβασμό, ο οποίος αναμένεται να επικυρωθεί σύντομα από δικαστή, σύμφωνα με την «Daily Mail». Η βρετανική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι, σύμφωνα με τα έγγραφα, καθένας από τους 107 κατοίκους της Νέας Ορλεάνης θα λάβει τα 25.000 ευρώ που ζητούσε και το ποσό που θα απομείνει θα μοιραστεί σε ισόποσα μερίδια σε όλους τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This