Iωάννα Τούνη-Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αποκάλυψη για το όνομα του γιου τους

Η εμφάνιση έκπληξη στον αέρα του "Χαμογέλα και πάλι"

Must Read

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη είναι πολύ ευτυχισμένοι, καθώς σε περίπου τέσσερις μήνες θα γίνουν γονείς, αφού θα γεννηθεί ο γιος τους, όπως αποκάλυψαν πρόσφατα.

Το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου έκανε πρεμιέρα η εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” με τη Σίσσυ Χρηστίδου, στο πάνελ της οποίας θα συμμετέχει φέτος ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. 

Η Ιωάννα Τούνη έκανε έκπληξη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου βγαίνοντας να μιλήσει στον αέρα της εκπομπής μέσω skype και όσον αφορά στην εγκυμοσύνη της είπε: «Είμαι πολύ καλύτερα, είμαι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης μου. Είχα δύσκολους μήνες στην αρχή. Τώρα, είναι λίγες εβδομάδες αφότου συνήλθα. Τώρα είμαι πολύ καλά. Δυστυχώς ή ευτυχώς το μόνο που τρώω είναι ψωμί και συγκεκριμένες τροφές γιατί όλα τα υπόλοιπα μου δημιουργούν εμετούς». 

O Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε σχετικά με το γιο τους και το όνομα που θα πάρει: «Η Ιωάννα ήθελε σε περίπτωση που ήταν κοριτσάκι να δώσουμε το όνομα της μαμάς της. Το καταλαβαίνω και θα το ήθελα κι εγώ. Από εκεί και πέρα, δεν με ενδιαφέρει και τόσο πολύ που δεν θα δώσω όνομα από τους γονείς μου. Αν μας βλέπει η μαμά μου να μην στενοχωρηθεί. Έχω κάτι άλλο στο κεφάλι μου».

Όσον αφορά στο που θα μείνει το ζευγάρι μετά η γέννηση του γιου τους, είπαν πως το μωρό θα έχει δυο παιδικά δωμάτια, ένα στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This