Νέα μήνυση Κιμούλη κατά της Χρυσικού

Θεωρεί τον εαυτό του αδικημένο από όσα δήλωσε εναντίον του στα ΜΜΕ η ηθοποιός - Απειλεί με αγωγές και άλλα πρόσωπα

Must Read

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιώργος Κιμούλης, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο του ελληνικού #ΜeΤoo, καταθέτοντας νέα μήνυση σε βάρος της ηθοποιού Δώρας Χρυσικού με αφορμή δηλώσεις της εναντίον του.

Η μήνυση υποβλήθηκε στην Εισαγγελία της Αθήνας την περασμένη εβδομάδα από τον δικηγόρο του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλειο Καπερνάρο, για το αδίκημα της εξύβρισης που φέρεται ότι τέλεσε η Δώρα Χρυσικού σε βάρος του εντολέα του. Αφήνει, μάλιστα, να εννοηθεί πως θα ακολουθήσουν αγωγές τόσο σε βάρος της ηθοποιού όσο και άλλων προσώπων.

Υπενθυμίζεται πως η Δώρα Χρυσικού και ο Νίκος Ψαρράς είχαν συνταχθεί με την ηθοποιό Ζέτα Δούκα, όταν εκείνη κατήγγειλε πως ο σκηνοθέτης την κλότσησε και την έβρισε στο πλαίσιο θεατρικής συνεργασίας που είχαν το 2008-2009. Μάλιστα, η Χρυσικού είχε αναφέρει ότι τον φοβόταν λόγω των αντιδράσεών του. «Τον έτρεμα, πήγαινα κλαμένη στο θέατρο» είχε δηλώσει.

Με αφορμή τη μήνυση σε βάρος της ηθοποιού, ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, δήλωσε στη «δημοκρατία»:

«Είναι θέμα αρχής. Οποιος αδικεί κάποιον, ο αδικούμενος πρέπει να προσφεύγει στα αρμόδια όργανα για να προστατέψει τα έννομα συμφέροντά του. Ετσι λέει ο νόμος, έτσι πράξαμε. Στην προκειμένη περίπτωση κάποιοι βγαίνουν για δικούς τους λόγους και καταφέρονται δημιουργώντας αδικήματα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Εναντίον αυτών θα κάνουμε μηνύσεις και αγωγές. Με αυτούς ραντεβού στα δικαστήρια».

Υπενθυμίζεται πως η μήνυση ήταν η δεύτερη που υποβλήθηκε κατά της Δώρας Χρυσικού. Ενάμιση μήνα νωρίτερα, στις 19 Ιουλίου, ο Γιώργος Κιμούλης είχε καταθέσει μαζί με τον δικηγόρο του στα δικαστήρια της Ευελπίδων μήνυση εναντίον πέντε καλλιτεχνών και δύο γιατρών για ιατρικές βεβαιώσεις τους. Εξάλλου έχει καταθέσει αγωγή κατά του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) για την απόφασή του να τον διαγράψει οριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This