Xαράλαμπος Κοτσώνης: O «Εν Κουλί» του Μaster Chef εγκατέλειψε την μαγειρική- Οι λόγοι

"Βγαίνοντας από το παιχνίδι ήμουν… ο κακός της παρέας" δήλωσε μεταξύ άλλων.

Must Read

Ο  Κύπριος Χαράλαμπος Κοτσώνης, έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο  «MasterChef 3». Μάλιστα η πιο χαρακτηριστική του στιγμή μέσα στο παιχνίδι ήταν ο τσακωμός του με τον Παντελή Βούρο και η ατάκα «Εν Κουλί».

Ο Χαράλαμπος Κοτσώνης, μίλησε στην κάμερα του Happy Day αποκαλύπτοντας πως δεν ασχολείται πλέον με την μαγειρική, αλλά ζει πλέον στη Λευκωσία και έχει κάνει μια νέα αρχή σπουδάζοντας ψυχολογία. Εξομολογήθηκε επίσης πως έλαβε πάρα πολλά μηνύματα μίσους μετά το τέλος του παιχνιδιού, ότι μπάρκαρε για πολλούς μήνες στα καράβια και ότι δεν κρατά κακία σε κανέναν.

«Η φράση με το “Εν κουλί” έμεινε μέχρι και σήμερα, 3 χρόνια μετά. Άλλαξε γενικά η ζωή μου λίγους μήνες μετά, γιατί έπρεπε να δείξω στον κόσμο ποιος πραγματικά είμαι, είχαν σχηματίσει μια λάθος άποψη για μένα μέσα από το παιχνίδι. Η φράση με το “Εν κουλί” με παρουσίασε στην τηλεόραση σαν έναν χαρακτήρα πολύ κακό.

Ο κόσμος δεν μπορούσε να ταυτιστεί και έχασα την ταυτότητά μου σαν άτομο. Βγαίνοντας από το παιχνίδι ήμουν… ο κακός της παρέας. Άκουσα πολλά κακά σχόλια από τον κόσμο για όλο αυτό που έγινε με τον Παντελή. Θεωρούσαν πως του έκανα bullying. Κατάθλιψη όχι, δεν πέρασα, αλλά μπορώ να πω ότι πέρασα ηλικιακή κρίση.

Τώρα σπουδάζω ψυχολογία είμαι στο δεύτερο έτος, άφησα την μαγειρική πίσω μου, τουλάχιστον επαγγελματικά. Δεν μπορούσα να τα κάνω ταυτόχρονα, ήταν η πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής μου. Μετά το παιχνίδι μου έστελναν αρνητικά μηνύματα, όπου πήγαινα τις περισσότερες φορές έπαιρνα τα ψυχρά τους βλέμματα», είπε ο Χαράλαμπος Κοτσώνης.


 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This