Δείτε το μοναχογιό του Δημήτρη Ήμελλου που έχει παίξει στο «Σασμό»

Must Read

Ο Δημήτρης Ήμελλος υποδύεται τον Διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου στην επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός» και είναι ένας από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες.

Για την προσωπική του ζωή γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα καθώς ο ηθοποιός είναι πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι έχει έναν μονάκριβο γιο, ο οποίος μάλιστα έχει κάνει και ένα πέρασμα και από το «Σασμό» ενώ με την μητέρα του γιου του, έχει πάρει διαζύγιο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fivos Imellos (@fivosimellos)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fivos Imellos (@fivosimellos)

Ο γιος του ονομάζεται Φοίβος, είναι 24 ετών και ο Δημήτρης Ήμελλος τον απέκτησε σε ηλικία 30 ετών. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Κινηματογραφικών Σπουδών του Greenwich University, έχει κάνει μεταπτυχιακό στο τμήμα Σκηνοθεσίας του πανεπιστημίου Bolton και έχει δουλέψει σε πολλές ταινίες μικρού μήκους αλλά και σε μία μεγάλου μήκους ταινία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fivos Imellos (@fivosimellos)

Ο Φοίβος Ήμελλος έχει κάνει την εμφάνισή του σε ένα επεισόδιο του σήριαλ στο οποίο συμμετέχει ο πατέρας του και κρατούσε έναν βοηθητικό ρόλο στην κηδεία του Πετρή, στον πρώτο κύκλο της σειράς υποδυόμενος έναν ρασοφόρο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This