Η γιαγιά του γιου του Λεωνίδα Κουτσόπουλου τον έντυσε «Πάνθηρα»

Πανιώνιος ο πατέρας, Πανιώνιος και ο γιος.

Must Read

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου έγιναν γονείς πριν από περίπου δυο εβδομάδες και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί που είναι αγόρι.

Οι δυο τους ήταν πολύ διακριτικοί καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της ηθοποιού, με τον σεφ να ανεβάζει μονάχα μια φωτογραφία από το μαιευτήριο στην οποία κρατούσε ένα μπλε μπαλόνι που έγραφε: Ιt’s a boy! και στη λεζάντα έγραψε: Γνώρισα ένα καινούργιο “φιλαρακι” που είναι πολύ μικρός και δεν ξέρει ακόμη τίποτα, άλλα νοιώθω πως έχει να μας μάθει πολλά.
Υγ. Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον και τις όμορφες ευχές. Τις επιστρέφω πολλαπλάσια σε όλους.

Xθες ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανέβασε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στο οποίο έδειξε στους ακολούθους του τα δώρα που δέχθηκε ο γιος του από τη γιαγιά του και ήταν φορμάκια με το λογότυπο της ομάδας που υποστηρίζει ο μπαμπάς του, δηλαδή του Πανιωνίου.Έτσι ο μικρός, ντύθηκε “Πάνθηρας” όπως είναι το ψευδώνυμο των οργανωμένων οπαδών της ομάδας.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έρχεται ο νέος ΕΝΦΙΑ: Ποιοι θα δουν ελαφρύνσεις στα εκκαθαριστικά του φόρου ακινήτων

Η πλατφόρμα για τις φοροδηλώσεις θα ανοίξει την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, ενώ τα εκκαθαριστικά για τον φόρο ακινήτων θα αναρτώνται την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου

More Articles Like This