Νίκος Βερλέκης: «H Ειρήνη Παπά ίσως έπρεπε να “φύγει” πια»

Aναφέρθηκε στο reboot της σειράς "Της αγάπης μαχαιριά" αλλά αναφέρθηκε και στην απώλεια της μεγάλης ηθοποιού.

Must Read

O Nίκος Βερλέκης μίλησε στην κάμερα του Alpha και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της σειράς «Η δική μας οικογένεια» όπου και πρωταγωνιστεί.

Ο Νίκος Βερλέκης αναφέρθηκε στο reboot της σειράς “Της αγάπης μαχαιριά” αλλά αναφέρθηκε και στην απώλεια της μεγάλης ηθοποιού Ειρήνης Παππά λέγοντας ότι:

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην απώλεια της καταξιωμένης ηθοποιού Ειρήνης Παππά εξηγώντας πως ταλαιπωρούνταν αρκετά τα τελευταία χρόνια.

«Ήταν μια χρονιά που έφυγαν από τη ζωή πολλοί σπουδαίοι άνθρωποι. Τώρα η Ειρήνη Παππά ίσως έπρεπε να “φύγει” πια, γιατί τα τελευταία χρόνια δεν ήταν πολύ καλά. Η κηδεία της δεν έγινε στην Αθήνα αλλά κάποια χιλιόμετρα μακριά, μπορεί κάποιοι συνάδελφοι να είχαν τις υποχρεώσεις και τις δουλειές του. Όποιος είχε τη ψυχική ανάγκη να είναι εκεί, ήταν εκεί»


Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This