Νόρα Βαλσάμη για την υγεία του Ερρίκου Ανδρέου: «Δεν τον βλέπω καλά»

«Τα οικονομικά μας πολύ μέτρια. Εγώ με μια σύνταξη 700 ευρώ. Το ίδιο και ο Ερρίκος. Κάτι παίρνω και από τα δικαιώματά μου. Πώς θα τη βγάλω δεν ξέρω» τόνισε.

Must Read

H Nόρα Βαλσάμη έδωσε μια συγκινητική συνέντευξη στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, και μίλησε για τα προβλήματα υγείας στου συζύγου της Ερρίκου Ανδρέου ο οποίος βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο καθώς και τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθώς παίρνουν και οι δύο από μια σύνταξη της τάξεως των 700 ευρώ.

«Τα οικονομικά μας πολύ μέτρια. Εγώ με μια σύνταξη 700 ευρώ. Το ίδιο και ο Ερρίκος. Κάτι παίρνω και από τα δικαιώματά μου. Πώς θα τη βγάλω δεν ξέρω» εξήγησε η Νόρα Βαλσάμη.

Στην ερώτηση «Πως είσαι;» η αγαπημένη ηθοποιός απάντησε  «Θαύμα τι να σου πω. Καλύτερα δεν γίνεται» και πριν περάσει ένα κλάσμα του δευτερολέπτου συμπλήρωσε «Δεν τον βλέπω καλά» εννοώντας φυσικά το σύζυγό της σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου ο οποίος έχει μείνει γνωστός και ως ο «άρχοντας» του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Οι δυο τους είναι μαζί περισσότερα από πενήντα χρόνια.

Στην ερώτηση πόσο καιρό ο σύζυγός της είναι σε αυτή την κατάσταση απάντησε:  «Πέντε μήνες εδώ και άλλες δύο στο Λαικό. Και τώρα περιμένουμε να τον πάνε στον Αγιο Σάββα. Δύσκολο αυτό δεν μπορεί να χειρουργηθεί επειδή έχει κάνει by pass. Τραγωδία», ενώ τόνισε πως και εκείνη μένει μέσα μαζί του.

Όσον αφορά στο σπίτι τους, είπε: «Το σπίτι είναι στη Χίο. Εκεί μένουμε τώρα. Πούλησα τη Μύκονο και πήγα στη Χίο. Και όλα αυτά μου βγήκαν από τη μύτη»


 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This